Лайм

Довго були в стосунках: Козловський розповів про одруження зі своєю піарницею

Пара розписалася 29 грудня 2023 року

В інтерв'ю Раміні Віталій Козловський вперше зізнався, що став батьком. Також він назвав ім'я дружини, яку приховував від публіки. Нею виявилася Юлія Бакуменко – піар-менеджерка, з якою він співпрацює вже багато років.

Віталій Козловський зізнався, що з Юлією вони були у стосунках уже давно, але не планували одружуватися. Все змінилося, коли дівчина завагітніла.

Читайте також:Звичайний солдат в оркестрі: Віталій Козловський розповів про свою службу у ЗСУ.

Віталій Козловський та Юлія Бакуменко Фото: скріншот youtube.com/@Raminaeshakzai

"Я колись батькові говорив: "Тату, я, напевно, ніколи не одружуся". Тому що у мене був дуже поганий приклад у сім'ї. Ми навіть не думали одружуватися, принаймні ніколи про таке не говорили. Але минув час і я подумав: а як же так, адже у нас народиться син? Ну ми ж разом? Разом. І вже стільки часу разом. Народиться син, і буде у нього прізвище моє, чи Юлі? Це так тупо. І ось вона мила посуд на кухні, я підійшов і кажу: "29 грудня у мене буде 20-річчя творчої діяльності. Ось 29 грудня ми з тобою і одружимось". Вона сказала: "Добре" і продовжила мити посуд", - поділився співак.

29 грудня вночі був обстріл Києва, а вранці втомлена пара поїхала до РАЦСу.

Фото: Віталій Козловський

"У мене є фотографія тільки в машині, як ми їдемо до РАЦСу. Ми навіть біля РАЦСу не зробили жодної фотографії, просто зайшли та розписалися, - розповів Козловський. - Це був класний день. Після того ми зустрілися з друзями, трохи побули з ними, і поїхали в торговий центр купити собі обручки".

Читайте також: Все по-чесному: колишній побратим Віталія Козловського розповів про службу артиста.

На святкуванні розпису Козловського та Бакуменко був присутній Юрій Ткач Фото: Віталій Козловський, скріншот

Козловський зізнався, що стати батьками вони з Юлією намагалися ще до заміжжя. Завагітніти не виходило, і пара навіть зверталася до медиків.

"Коли ти плюєш на все і відпускаєш ситуацію, це трапляється. Це дитина, наш Оскар, з'явився як маяк, як світло у темному місці", - каже артист.

Віталій Козловський та його син ОскарФото: https://www.instagram.com/vkozlovsky_music

Юлія Бакуменко працює з Віталієм Козловським із 2012 року, коли їй було 24 роки. Жінка родом із Запоріжжя. У соцмережах вона давно публікувала знімки зі співаком, які підтверджують, що між ними були не просто робочі стосунки. При цьому сам Козловський не каже, коли саме зав'язався їхній роман.

Фото: https://www.instagram.com/yuliabakumenko/

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня