Лайм

Козловський емоційно відреагував на слова Кондратюка про те, що він більше не в ЗСУ

Публічна сварка триває

Віталій Козловський відповів Ігорю Кондратюку, який вважає, що співак не служить у ЗСУ. Продюсер, який має багаторічний конфлікт зі своїм експідопічним, заявив, що перестав отримувати виплати, які суд зобов’язав стягувати з офіційної зарплати артиста.

Кондратюк розповів, що 20% від заробітної плати Козловського почали надходити у серпні 2023 року. Щомісячні виплати тривали рівно три місяці. Останній платіж він отримав у жовтні - саме в цей період співак повідомив, що перевівся з Нацгвардії до Збройних Сил, проте своїх військових обов'язків не розкрив.

Читайте також: Не знаю, чи він воює: Рудницька засумнівалася у Козловському, який "виставляє фото у формі".

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

"Мені просто цікаво: де зараз Віталій Козловський? Судячи з того, що не приходить жодних виплат, найімовірніше, Віталій Віталійович Козловський зараз ніде: він не має офіційної зарплати. Він же не може не отримувати зарплату, перебуваючи у ЗСУ? Хтось з бухгалтерії військової частини захоче мати проблеми із законом? Ні. Отже, робимо висновок, рядовий Козловський щезнув", - заявив Кондратюк.

Козловський емоційно відреагував на заяву колишнього продюсера. В Instagram-історіях Віталій опублікував скріншот новини та супроводив публікацію коротким "За*бав".

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Нагадаємо, конфлікт між Віталієм Козловським та Ігорем Кондратюком триває з 2012 року. Після розірвання контракту, співак продовжив виконувати на концертах свої старі хіти, права на які належать його колишньому продюсеру.

За порушення авторських прав артист отримав від екснаставника кілька судових позовів, внаслідок яких Козловський має виплатити Кондратюку велику суму. У жовтні 2023 року телеведучий казав, що борг становить близько 1,5 млн. гривень.

Після мобілізації минулого літа Віталій стверджував, що виконавча служба стягує на виплату боргу практично всю його військову зарплату. Артист запропонував Кондратюку мирову – виплатити гроші протягом 2 років, у 3-4 платежі, а також врегулювати питання авторських прав на деякі хіти.

Продюсер різко відкинув пропозицію колишнього підопічного, назвавши її "маячнею". Ігор Кондратюк сказав, що не може зупинити процес стягнення боргу з Віталія Козловського, оскільки це питання вже давно врегульоване судами.

Читайте також: Те саме, що перемовини з Путіним: Козловський дорікнув Кондратюку, який відмовився йти на мирову.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music/instagram.com/kondratiuk_official

Раніше продюсер Вадим Лисиця натякнув, що Кондратюк несправедливо виграв суди у Віталія Козловського.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації