Лайм

Раміна натякнула, що після розставання з нареченим знайшла нове кохання

Дівчина відповіла на одне з питань підписників

Після розставання з Євгеном Проніним Раміна Есхакзай розповіла про нові стосунки. Вона не стала надто вдаватися в подробиці, але дала зрозуміти, що її серце зайняте.

Розсекретити деталі особистого життя журналістка вирішила під час спілкування із підписниками в Instagram. Після того, як хтось із юзерів попросив її показати коханого, вона відповіла, що не квапиться це робити, оскільки чекає доречного моменту. "Після закінчення повномасштабної війни. В рамках безпеки не можна", - написала інтерв'юерка, тим самим давши зрозуміти шанувальникам, що її новий обранець, ймовірно, є військовослужбовцем.

Читайте також: Потрібні люди на фронті: Раміна Есхакзай заявила про готовність до військової служби.

інтерв'юерка знімає журналістські матеріали у гарячих точкахФото: instagram.com/raminalalala

Нагадаємо, про розставання з адвокатом Євгеном Проніним Раміна повідомила близько року тому. Разом вони були п'ять років та навіть збиралися піти під вінець. У публікації про розрив стосунків дівчина поділилася, що їм із колишнім вдалося "розійтися з повагою та підтримкою один до одного", а пізніше вона зізнавалася, що немає часу на особисте життя, бо у неї надто щільний робочий графік.

Наприкінці минулого року блогерка детальніше прокоментувала розрив тривалих стосунків. Вона сказала, що в останній рік "відчувала себе самотньою" у цих відносинах і з часом "почала згасати":

"Я останній рік стосунків відчувала себе самотньою. Наприклад, на початку стосунків, коли ми їхали на відпочинок, я думала, що ми їдемо удвох, а він такий: "Я покликав друзів". Потім йдемо в ресторан – те ж саме. Ці друзі... А я хочу побути з людиною один на один, я йому колись говорила: "Слухай, я розумію, що ти любиш своїх друзів, але я хочу побути з тобою один на один".

Читайте на тему: Бентежить і вимотує: Раміна Есхакзай чесно зізналася, що страждає від булімії.

Раміна і її колишній наречений Євген ПронінФото: instagram.com/raminalalala

Пронін, говорячи про стосунки із журналісткою, заявляв, що вони навіть ходили до спеціаліста, аби врятувати ситуацію, проте це зробити їм так і не вдалося.

"Після 5 років стосунків, після освідчення це був такий адаптивний період. Ледь не по поличках. Умовно кажучи, це не було, що сьогодні вирішили розійтися і зробили про це пост в Instagram. Розбіглися і не спілкуємось. Ми до цього йшли. Ми навіть працювали з фахівцем. Ця праця була більше для того, щоб зберегти стосунки, але в рамках цієї праці ми багато чого проговорили, де у нас співпадає, де не співпадає, ми прийшли нормально до розставання", - ділився Євген.

Також Раміна була у стосунках зі співаком та військовослужбовцем Віталієм Козловським. Лише з часом стало відомо, що їхній роман був несправжнім, і вони "обидва грали".

"Це дуже довга історія. Це було потрібно більше Раміні. Ми обидва грали. Але я тобі скажу так, немає диму без вогню, - висловлювався про фіктивні стосунки музикант. – Зараз такий час, що будь-яка брехня, вона, по-перше, не цікава, а по-друге, не має сенсу. Це те, що було. Це те, що залишилося за межами того часу, який вже ніколи не повернути".

журналістка натякнула на нові стосункиФото: instagram.com/stories/raminalalala

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня