Лайм

Водій не впорався з керуванням: в Італії у трагічній ДТП загинула українська модель

Смертельна аварія сталася минулої неділі

В Італії сталася моторошна автомобільна аварія, в якій загинула українська модель Анна Краєвська. Разом з українкою в машині знаходився албанський діджей Хісні Кестай, більш відомий як "Dj Style Q" - він також загинув.

Як повідомило місцеве видання Blick, смертельна ДТП сталася минулої неділі, 31 березня, на трасі Турін - Аоста. Автомобіль Ferrari GT C4 білого кольору рухався зі швидкістю 200 км/год, його занесло на мокрій дорозі й він врізався в дорожню огорожу. Після зіткнення машина спалахнула і розлетілася на частини.

Читайте також: Вдарило сильно по обличчю: "Міс Україна Всесвіт" Анна Неплях потрапила у серйозну ДТП.

Фото: blick.ch

За кермом автомобіля був діджей, який повертався додому після нічного виступу. Він їхав на шаленій швидкості і не впорався з керуванням. Пасажиркою була дівчина, особу якої ЗМІ одразу не називали. Пізніше видання Vox News написало, що в автомобілі була Анна Краєвська. В яких стосунках були албанський музикант та українська модель – поки не відомо.

Фото: Instagram Анни Краєвської

40-річний Хісні Кестай родом із Косова. У чоловіка залишилися дружина та двоє дітей. Брат діджея підтвердив трагічну загибель рідної людини: "Важко описати словами цю велику та позитивну людину. Але якби мені довелося описати його одним словом, я б сказав, що він був найбільш люблячою людиною, яку я знаю".

Фото: blick.ch

Про Анну Краєвську відомо, що вона - уродженка Одеси, але останнім часом жила в Італії, Франції та Швейцарії. Принаймні на це вказують її публікації в Instagram. Під останніми дописами підписники пишуть слова скорботи та висловлюють співчуття родині дівчини.

Фото: Instagram Анни Краєвської

Хісні Кестай і Анна Краєвська загинули на місці ДТП. ЗМІ пишуть, що вони не мали шансів вижити. Вогнеборцям знадобився деякий час, перш ніж вони змогли витягти два тіла з-під уламків.

Фото: blick.ch

Фото: blick.ch

Фото: blick.ch

У січні цього року голлівудський актор Крістіан Олівер та дві його доньки загинули в авіакатастрофі: літак упав в океан на Карибах.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці

Тримаємо Часік: військовослужбовець Олег Сенцов поділився подробицями з фронту та показав фото

Олег Сенцов показав нове фото з фронту та повідомив, що наразі разом з побратимами захищає місто Часів Яр у Донецькій області