Лайм

Титановий гак в коліні: Олена Шоптенко показалася на милицях після операції

Хореограф серйозно травмувала коліно

Олена Шоптенко перенесла операцію на нозі. Українська танцівниця, яка через повномасштабну війну в Україні живе в Австрії, порвала 2 зв'язки колінного суглоба внаслідок нещасного випадку.

За кілька днів після хірургічного втручання хореограф вийшла на зв'язок із шанувальниками в Instagram та розповіла про свій стан. Зірка "Танців з зірками" опублікувала в "сторіз" фото на милицях і повідомила, що це її перший самостійний "вихід у світ".

Читайте також: Андрій Джеджула показав сина Даніеля після операції: що з ним сталося.

Фото: instagram.com/alena_shoptenko

"Це я вперше сьогодні виходжу в світ і щиро радію, що вже можу це самостійно робити", - написала знаменитість.

У наступній "сторіз" Шоптенко показала, як проходить післяопераційний огляд в австрійській клініці та поділилася, що медики встановили в її травмоване коліно титановий гак.

"Поки не розумію, як до цього ставиться, але це важливо для того, щоб воно витримувало навантаження в майбутньому", - пояснила танцівниця.

Фото: instagram.com/alena_shoptenko

Нагадаємо, про травму коліна Олена Шоптенко повідомила 27 березня. За кілька днів танцівниці зробили операцію, і тепер на неї чекає двомісячна реабілітація.

Відомо, що нині Шоптенко зі своїм 5-річним сином живе у Відні, куди вони поїхали на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. За кордоном хореограф продовжує будувати танцювальну кар'єру, а також влаштовує благодійні майстер-класи та масштабні флешмоби на підтримку нашої країни.

"Найближчі 2 місяці точно ніяких занять і майстер-класів, але сприймаю всю цю ситуацію як можливість зробити те, на що ніколи не вистачало часу. Вкотре переконуюся, що найцінніше - це здоров'я та люди", - говорила вона.

Фото: instagram.com/alena_shoptenko

Раніше співачка Надя Дорофєєва вперше розповіла про гормональні проблеми.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці