Лайм

Козловський зізнався, ким працює після переведення з Нацгвардії до військового оркестру

Співак-військовослужбовець розповів про свою службу

Після переведення з Нацгвардії Віталій Козловський проходить службу в Національному президентському оркестрі Міністерства оборони України. Співак та військовослужбовець вперше розповів, яку посаду там обіймає.

У відвертому інтерв'ю Раміні Есхакзай артист зізнався, що працює водієм. І додав, що зарплата військового не надто висока, і якби не його творчі гонорари, то "все було б дуже сумно".

Читайте також: Все по-чесному: колишній побратим Віталія Козловського розповів про службу артиста.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

"Було розпорядження перевести мене до Національного президентського оркестру на посаду водія. Важко вижити на зарплату військового? Слава Богу, у мене є щось у запасі, тому що було б дуже сумно. В перший рік війни була одна-дві роботи за символічні гроші. 2021 рік – рік емоційного прориву, я дуже довго себе шукав, і нарешті знайшов. З'явилися пісні "Мала танцюй", "Лікар" і вона дала великий прорив. Після смерті тата я два місяці без перерви їздив на концерти, і завдяки цьому я міг жити й досі щось маю", - поділився Козловський.

Нагадаємо, Віталій Козловський мобілізувався та склав військову присягу у липні 2023 року. Три місяці артист служив у Національній Гвардії України, а потім перевівся до Збройних Сил. Співак довго не розповідав про свою нову роботу, а в березні 2024 року розкрив, що він служить в оркестрі, але не солістом чи музикантом, а рядовим солдатом.

Також у цьому інтерв'ю Віталій Козловський вперше розповів про народження первістка та про одруження з піарницею Юлією Бакуменко.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня