Лайм

Це відмовки: дружина Анатолія Анатоліча висловилася про страх українок повертатися з-за кордону

Піарниця висловила свою думку

Дружина Анатолія Анатоліча Юла (Юлія Яцечко) з трьома дітьми рік жила у Франції, куди виїхала на початку повномасштабної війни в Україні. У березні 2023 року сім'я телеведучого повернулася до Києва і адаптується до нових реалій.

У підкасті "Олега френди" піарниця пояснила, чому не залишилася за кордоном та розповіла, що вона думає про українських жінок, які бояться повертатися додому.

Читайте також: Америка – це не моє: Alyosha розповіла про життя за кордоном з дітьми.

Фото: instagram.com/yulattt

"По-перше, рівень страху у кожного свій. По-друге, рівень шансів у кожного свій: хтось не бачив Європу, хтось затримався, у когось там склалося якесь своє життя, а тут не складалося, когось зустрів, - каже Юла. - Мені дуже важливо бути вдома. Вдома мені спокійніше, ніж за кордоном просто в рази. Я вдома відчуваю, яку я можу принести користь, і мене це надихає. Що я не пересиджую".

Піарниця вважає, що боятися повертатися додому в перший рік війни – нормально, але коли українки говорять про страх на третій рік вторгнення, то це вже відмовки.

"Я не говорю про території, куди реально не можна повернутися і нікуди повертатися. Я говорю про Київ, де я живу, де діти ходять до школи, музичної школи, все нормально. Коли кажуть, що ми боїмося повертатися - це вже смішно. Напевно, це вже якісь відмовки. Я розумію, що там за два роки можна побудувати ціле життя і залишити його так само важко, як і повернутися. Зараз така відмазка, що повертатися в Україну страшно не пройде, тому що в Україні не страшно", - заявила Юлія Яцечко.

Анатолій Анатоліч і Юла виховують трьох дітей: 13-річну Алісу, 11-річну Лоліту та 2-річного сина Ніла. Через місяць після початку повномасштабної війни телеведучий вивіз дружину і дітей до Франції.

Там сім'я шоумена якийсь час безкоштовно жила в маленькому містечку Муан-Сарту, а згодом перебралася до Парижа, де доньки Анатолія Анатоліча вступили до престижної школи. Багатодітний батько час від часу виїжджав з України відвідати сім'ю, а на початку березня 2023 року забрав рідних до Києва.

Фото: instagram.com/yulattt

Раніше Олег Скрипка розповів, де під час війни живе його дружина і двоє дорослих синів.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном