Лайм

Літають предмети: MamaRika розповіла про скандали в сім'ї та роботу з психологом

Співачка з чоловіком переживають кризу у стосунках

Напередодні MamaRika (справжнє ім'я - Анастасія Кочетова) заявила, що знаходиться на межі розлучення з чоловіком Сергієм Середою. У сім'ї співачки та комедійного актора трапляються скандали, під час яких подружжя навіть може кидатися речами.

Про конфлікти у стосунках і методи збереження шлюбу виконавиця розповіла у програмі "Міністерство прем'єр". Співачка зізналася, що вони з чоловіком відвідують сімейного психолога, але поки сеанси не приносять жодних результатів.

Читайте також: Не збираюся нікого обманювати: чоловік MamaRika розповів, чому не пішов у ЗСУ.

Фото: instagram.com/mamarika_official

"Сергій першим пішов до психолога, а потім запропонував нам сімейну терапію. Ми зараз провели кілька сеансів, але поки що важкувато. Кожна наша розмова закінчується конкретним скандалом і літають предмети. Може летіти стілець у стіну, я б'ю кулаками. Було, що й посуд били", - чесно зізналася MamaRika.

Співачка розповіла, що вперше про проблеми у сім'ї вони з чоловіком відкрито поговорили під час нещодавнього відпочинку в Буковелі. Ця поїздка, за словами Насті, допомогла їм зрозуміти, що шлюб руйнується.

"Ця поїздка нас добила. Вперше за чотири роки ми побули вдвох і цей момент нас повністю розкрив. Знаєте, от коли ви ховаєтеся за побутом, щоб не обговорювати важливе, а коли ви залишаєтеся вдвох вам нічого сказати. Воно вже так наболіло, так важко", - поділилася вона.

Фото: instagram.com/mamarika_official

MamaRika додала, що під час цієї поїздки вона багато плакала, кричала, але зараз розуміє, що ця відпустка була потрібна їхній парі.

"Це був жах, а не поїздка. Це був катарсис, чистка, емоційна екзекуція, але вона була потрібна. Я тішуся, що так сталося, бо це витягнуло з нас справжні болі, розмови, які мали статися. Ми усвідомили, що у нас дійсно великі проблеми і ми хочемо з цим щось робити", - сказала зірка.

Співачка додала, що вперше за 9 років спільного життя вони з чоловіком мають кризу такого масштабу. Пара разом виховує сина Давида, якому у серпні виповниться три роки.

Раніше MamaRika розповідала про сварки з чоловіком, коли вони жили на відстані.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників