Лайм

Переживаємо складні часи: MamaRika заявила, що знаходиться на межі розлучення з чоловіком

Пара пішла під вінець у 2020 році

MamaRika (Анастасія Кочетова), яка раніше розповідала про складнощі стосунків на відстані, відверто зізналася, що переживає кризу у шлюбі з чоловіком. У соцмережах співачка заявила, що вони з Сергієм Середою проходять не найкращий період у подружньому житті.

Разом пара вже близько 10 років, чотири із яких - в офіційних стосунках. На своїй сторінці в Instagram виконавиця оприлюднила відвертий пост, де зазначила, що їхня родина зіштовхнулася з випробуваннями, однак вони з обранцем зроблять усе, щоб врятувати їхній союз і уникнути розриву.

Читайте також: Не збираюся нікого обманювати: чоловік MamaRika розповів, чому не пішов у ЗСУ.

MamaRika і Сергій СередаФото: instagram.com/mamarika_official

"На межі розриву… Народ, ми завжди чесні із вами і не хочемо нічого приховувати. Будь-які стосунки в якийсь момент вичерпують себе – це доросле життя. Наша сімʼя проживає надскладні часи і так, як зараз, нас не хитало ніколи! Ми із Сергієм не хочемо здаватися, і намагаємось робити все, що в наших силах, щоб зберегти те, що ми маємо! Якщо ви зараз проходите через те ж саме, знайте, ви не одні… Це ок - бути не ок", - йдеться у публікації знаменитості.

Висловитися про особисте MamaRika вирішила на тлі виходу ліричної пісні та кліпу до неї під назвою "Хтось йде". У композиції зірка співає про болючий досвід, з яким рано чи пізно зіштовхується кожна пара на різних етапах стосунків.

"Так склалося, що кожен етап нашого життя я викарбовую в своїх піснях. Я б дуже хотіла сказати вам, що "Хтось йде" – це трек про досвід, який ми колись пережили, і вже все добре, - пише виконавиця. – На жаль, ні. Усе відбувається просто зараз, в цей момент, в цю секунду. Весь наш біль і всі конфлікти вилились у цю роботу. Впевнена, вона відгукнеться в серцях багатьох, бо такі кризи проживає безліч сімей, безліч пар. Дуже важко триматися в таких умовах, в яких ми живемо. Хтось страждає мовчки, хтось намагається врятувати ситуацію".

Читайте на тему: Дуже кайфую: MamaRika здивувала, яку ще пластичну операцію зробила окрім мамопластики.

пара виховує сина ДавідаФото: instagram.com/mamarika_official

У коментарях шанувальники родини написали для них численні слова підтримки, а також висловили думку на рахунок того, що не сумніваються, що закоханим все ж вдасться зберегти їхні стосунки та залишитися повноцінною родиною.

Нагадаємо, Сергій Середа - український актор та ведучий, і за нього співачка вийшла заміж у 2020 році, до цього пара тривалий час зустрічалася. У серпні 2021 року у них народився син Давід.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео