Лайм

Оля Полякова показала реакцію чоловіка на заяви Влада Міцкевича про їхній роман

Артистка поставила своєму коханому одне питання

Вадим Буряковський, чоловік Олі Полякової, прокоментував чутки про її роман з кулінаром Владом Міцкевичем. Його реакцію на ситуацію, яка сколихнула мережу кількома днями раніше, артистка показала у соцмережах.

Так, Буряковський з'явився на трансляції виконавиці в Instagram. Полякова запитала свого обранця: "Міцкевичу ноги будемо відривати?", на що той жартома відповів "Як завжди", натякнувши таким чином, що йому не вперше доводиться вирішувати подібні проблеми.

Читайте також: Христина Соловій розповіла про нового коханого, заради якого покинула Жадана.

Оля Полякова і Вадим БуряковськийФото: instagram.com/polyakovamusic

Нагадаємо, учасник "МастерШеф. Професіонали-2" та "МастерШеф. Битва сезонів" 30 березня "злив" у мережу так звані "інтимні" фото з Поляковою. На кадрах можна побачити, як чоловік цілує співачку. Згодом він поспішив видалити оприлюднені кадри та вибачитися за вчинене, пояснивши, що ця ситуація трапилася з ним через дію антидепресантів та велику дозу випитого алкоголю.

Полякова теж не стала відмовчуватися на тлі цього скандалу та заявила, що якби у Міцкевича справді були "інтимні" фото із нею, то він би вже давно показав їх громадськості Ті кадри, які він встиг опублікувати, артистка назвала "безневинними".

Окрім того, зірка розповіла про конфлікт, який трапився між ними, і що у такий спосіб Міцкевич хотів їй помститися. Більше того, знаменитість навіть озвучила причину, чому розірвала робочі відносини із кулінаром.

"Сам автор цих наркотичних сторіз вже на все відповів, все заперечив і вибачився. Щоправда, осад залишився. Це звичайний хайп на помсті через те, що не вийшла співпраця, дружба. Шкодую тільки через те, що я відразу не зрозуміла, з якою людиною маю справу. Ми співпрацювали. Він був у мене вдома, знімав тут. Навіть ті фото були зроблені у мене, - заявила артистка. - Сьогодні молоді люди хочуть отримати все й одразу. І можуть пожертвувати робочими й дружніми стосунками. Він шантажував, вимагав гроші. Його було звільнено через вживання алкоголю та наркотичних препаратів. У мене дуже багато таких фоток із друзями, то правда", - йшлося в одній із її заяв.

Читайте на тему: Олег Скрипка заявив, що в Україні жінки пригнічують чоловіків і чинять над ними насильство.

співачка з чоловіком та дітьмиФото: instagram.com/polyakovamusic

До слова, Полякова та Міцкевич разом вели кулінарне шоу "Він готує, вона керує", де українські пари проходили різні випробування. В одному із випусків співачка навіть поцілувала Влада у щоку, а після зйомок їх неодноразово бачили разом.

Також раніше Міцкевич заступався за Полякову, коли її розкритикував Клопотенко. Владислав назвав Євгена "медійно розкрученим кулінаром", а артистку - "зіркою номер один" в нашій країні.

кадри, які "злив" МіцкевичФото: instagram.com/mitskevychvlad

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня