Лайм

Виступав в окупованому Херсоні і Мелітополі: російський співак-путініст вчинив самогубство

У списку "хороших росіян" поповнення

У Москві наклав на себе руки російський співак, заслужений артист РФ Євген Кунгуров. Він був великим прихильником Путіна, підтримував анексію Криму та повномасштабне вторгнення в Україну. 40-річний путініст лікувався у приватного психіатра та кілька разів потрапляв до психіатричної лікарні.

Як пишуть росЗМІ, незадовго до смерті Кунгуров написав своїй колишній дружині, що хоче вчинити самогубство. Жінка викликала службу порятунку та поліцію, проте ті не встигли – артист нібито викинувся з вікна. Тіло співака знайшли біля його будинку в центрі російської столиці, проте вид суїциду поки не встановлений.

Читайте також: Помер Юрій Соломін – актор радянського кіно, який вимагав віддати Харків Росії.

Фото: instagram.com/evgenyi_kungurov_official

"У 2023 році він тричі потрапляв до психіатричної лікарні. У нього діагностували змішаний тривожний розлад та клінічну депресію. Артист скаржився на роздвоєння особистості, розшарування свідомості, тривогу та апатію. Психічні розлади ускладнювалися проблемами зі здоров'ям. Співак спостерігався у онколога", - повідомляли пропагандисти.

Євген Кунгуров активно підтримував напад Росії на Україну, а Путіна називав "найкращим президентом у світі". Путініст неодноразово співав "на розігріві" виступів російського диктатора, а у 2014 році був одним з учасників концерту-мітингу в Москві на честь анексії росіянами Криму.

Читайте також: Перейшов на бік росіян і втік з Херсона: помер відомий футбольний тренер.

Фото: instagram.com/evgenyi_kungurov_official

Після початку повномасштабного вторгнення співак-рашист їздив в окуповані Росією Херсон та Мелітополь і на сцені відпрацьовував пропагандистську програму. За відданість Кремлю Путін нагородив Кунгурова званням заслуженого артиста Чеченської Республіки та Інгушетії.

Фото: instagram.com/evgenyi_kungurov_official

Російські видання пишуть, що завдяки відданості своїй терористичній батьківщині співак мав багато концертів та великі гонорари, проте щастя йому вони не принесли. Кунгуров зловживав алкоголем та заробив ментальні проблеми.

У співака-путініста залишилося двоє малолітніх дітей - син і донька.

Фото: instagram.com/evgenyi_kungurov_official

На початку місяця помер зірка "Одеських джентльменів" Святослав Пелішенко : комік понад 30 років прожив у Росії.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита