Лайм

Отримав бронь від мобілізації: Тімур Мірошниченко зізнався, що є військовозобов'язаним

Телеведучий має звання молодшого лейтенанта

Деякі українські знаменитості є військовозобов'язаними, але через ті чи інші обставини наразі не служать у ЗСУ. Раніше телеведучий Григорій Решетнік розповів, що є лейтенантом запасу, але має право на відстрочку від мобілізації як батько трьох дітей. Тепер про схожу ситуацію розповів його колега Тимур Мірошниченко.

Читайте також: Анатолій Анатоліч розповів про чергову невдалу спробу стати на облік у ТЦК.

Фото: https://www.instagram.com/timur.miroshnychenko/

"Я - військовозобов'язаний, молодший лейтенант. Я і так у цій системі, післязавтра йду в ТЦК. Я кожні півроку туди ходжу, бо мені так треба. У мене є броня від моєї роботи, бо я працюю на телебаченні, а телебачення, як засіб масової інформації, є частиною критичної інфраструктури країни. Якщо настане момент, коли варіантів вже не буде, тікати за кордон я точно не буду", - сказав Мірошниченко програмі "У ліжку".

Окрім броні від мобілізації, Тимур Мірошниченко також є батьком трьох дітей. У 2023 році телеведучий та його дружина стали прийомними батьками 2-річного хлопчика з дитячого будинку в Житомирі.

Зараз Інна Мірошниченко займається усиновленням ще однієї дитини – пара хоче удочерити дівчинку. На усиновлення юристка подалася сама, оскільки її чоловікові не вистачає часу, щоб займатися всіма бюрократичними процедурами.

Читайте також: П'ята спроба потрапити до ЗСУ: фронтмен відомого рок-гурту приєднався до лав "Азова".

Фото: https://www.instagram.com/timur.miroshnychenko/

"У мене є житло, дохід та згода чоловіка брати дітей на свій утримання, - пояснила багатодітна мама. - Потім я стаю умовною мамою-одиначкою щодо нової дитини (дітей). Далі - ще один суд - внутрішньосімейне усиновлення. Трохи більше юридичних нюансів, але це легше, ніж Тимуру підлаштуватися під школу усиновлювачів".

Раніше український співак у ЗСУ поділився думкою, чи потрібно мобілізувати артистів та знаменитостей.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня