Лайм

Крим буде українським: Тарас Тополя висловився про запланований виступ у Ялті цього літа

Чоловік не має наміру відмовлятися від своїх планів

Лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя, який нещодавно висловився про повернення на фронт, цього разу прокоментував тему запланованого концерту у Ялті. Нагадаємо, про цю подію музиканти оголосили минулої весни, і навіть вже почали продавати квитки.

Так, у програмі ТСН.ua "Наодинці" артист зазначив, що запланований захід - спосіб нагадати українцям, що окупований півострів рано чи пізно знову стане частиною українських територій і там замайорить синьо-жовтий стяг. Тополя зауважив, що концерт відбудеться обов'язково, навіть у випадку, якщо заплановану дату - 23 серпня цього року - доведеться перенести, оскільки фронт - справа непередбачувана.

Читайте також: П'ята спроба потрапити до ЗСУ: фронтмен відомого рок-гурту доєднався до лав "Азову".

концерт українського колективу запланований на серпень цього рокуФото: instagram.com/antytila_official

"Концерт обов'язково відбудеться. Питання лише - коли. Анонс цього концерту – це наша чітка позиція, що Крим буде українським. Анонс цього концерту – це меседж і до тієї аудиторії, мабуть, першою чергою, і це ще раз артикулювання позиції гурту "Антитіла" і великої кількості українського суспільства, яку примушують похнюпити носа і опустити руки через певні складнощі, втому і виснаження за ці два роки війни. Але ми не хнюпимося і руки не опускаємо. Ми валимо, топимо за своїх, вперед з вірою і впевненістю в перемогу. Ці речі, як концерт в Ялті, це символічні речі, декларація про те, що Крим обов'язково буде в Україні", - висловився знаменитість.

Окрім того, музикант підкреслив, що українцям варто продовжувати бути об'єднаними та докладати максимум зусиль задля спільної перемоги. Більше того, чоловік говорить, що не варто втрачати віру і надію, адже інколи вони справді стають порятунком.

"Ми будемо боротися і працювати кожен на своєму місці для того, щоб там майорів український прапор і співали українські артисти. Якщо комусь це не подобається, якщо хтось буде занурюватися у біль, страждання, безнадію і тотальну бентегу – це його справа, - каже Тарас. – Нагадаю ще раз, якщо мислити раціонально, то Київ мав впасти за тиждень. Цього ж не сталося! І багато чого не сталося! Чому? Тому що іноді віра, надія, світло, боротьба, внутрішня сила роблять більше, ніж раціоналізм і будь-які розрахунки. Якщо навіть зараз здається щось нереальним, завтра це стає реальним".

Читайте на тему: Ніхто не фронтовик: Фагота з "ТНМК" обурила заява Олега Скрипки щодо мобілізації артистів.

учасники гурту близько семи місяців служили на фронті парамедикамиФото: instagram.com/antytila_official

Про концерт у Ялті "Антитіла" оголосили у квітні 2023 року. На захід вже почали продавати квитки. Тоді артисти висловили впевненість, що і вони, і інші українці повернуться на півострів, де знову зможуть насолоджуватися часом, проведеним із коханими, рідними та друзями:

"З першого дня російського вторгнення, взявши до рук зброю і перебуваючи на передовій, ми жодної секунди не сумнівалися у перемозі України. Ми завжди знали, настане день і ЗСУ повернуть контроль над Кримськими степами, Аюдагом, мисом Фіолент, Генуезькою фортецею та Ластівчиним гніздом (або просто Кримом). І ми обов‘язково усі приїдемо туди з нашими коханими, дітьми та друзями".

влітку 2022 року артисти "були відкомандировані в Київ із зони бойових дій на півночі Харківщини". Відповідний наказ видав Валерій ЗалужнийФото: instagram.com/antytila_official

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків