Лайм

Бахмут може бути в Києві: репер Ярмак, який воює на фронті, прокоментував цивільне життя українців

Артист закликав співгромадян бути більш свідомими

Репер Ярмак, який служить у ЗСУ з початку повномасштабного вторгнення, поділився своїми думками про війну. Зокрема, він підкреслив, що багато українців не до кінця усвідомлюють ситуацію на фронті, і не розуміють, що цивільне життя в будь-який момент може змінитися.

Детальніше про це виконавець розповів в інтерв'ю Славі Дьоміну. Тему мирного життя він прокоментував після питання ведучого про те, що відчуває виконавець, коли приїжджає до столиці з фронту. Олександр зазначив, що людям варто бути більш свідомими щодо ситуації, в якій зараз опинилася Україна.

Читайте також: Співала Кадирову українську пісню: репер у ЗСУ Ярмак різко розкритикував Софію Ротару.

Олександр ЯрмакФото: instagram.com/yarmak_music

"Я насправді нормально себе почуваю. Якогось відчуття несправедливості в мене немає. Я просто усвідомлюю, що світ завжди був таким: були ось такі романтики, як ми, були завжди прагматики, а були тупі, - говорить захисник. – Мені чому на війні добре? Тому що там я серед своїх. Ми говоримо однією мовою, однаково відчуваємо, ми не можемо по-іншому. Я не можу не бути на війні, тому що вона триває. Я приїхав, дивлюсь Палац порту, в когось концерти, все інше… Я б так не зміг. Я розумію, яка критична ситуація на фронті".

"Люди не до кінця усвідомлюють, що Мар’їнка може бути просто у Львові, що Бахмут може бути в Києві, Авдіївка може бути в Житомирі, і ситуація настільки критична, що все просто тримається на героїзмі людей. І якщо нас там не буде, то ні в кого тут нічого не буде взагалі", - продовжив висловлюватися на цю тему він.

Читайте на тему: Викрали цінну інформацію: репера-військовослужбовця Ярмака пограбували у потягу "Укрзалізниці".

Фото: instagram.com/yarmak_music

Нагадаємо, у вересні минулого року Ярмак розповідав, що став командиром підрозділу управління дронами. Чоловік не приховував, що це рішення вимагало від нього неабиякої відповідальності:

"Війна забрала дуже багато прекрасних патріотів-командирів, людей компетентних. Цих людей у нашій армії, на жаль, стає дедалі менше. І тому хтось, хто проходить шлях, має брати на себе відповідальність".

Також захисник ділився, що в його підпорядкуванні близько 30 військових:

"Я для себе вирішив. Це велика відповідальність. Це відповідальність за життя 28 людей, за результати. Але хтось це має робити. І за напрямком дорнів-камікадзе я є компетентною людиною, тому що я цим займаюсь з минулого року, і починав тільки, коли СБУ почало займатися, ГУР і лише спецпідрозділи. Я один з тих, хто започатковував цей рух в силах спецоперацій".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня