Лайм

Путін викрадає українських дітей: зірка "Людей Ікс" Шрайбер показав потужне послання для Конгресу США

Актор звернувся до американських політиків

Голлівудський актор Лієв Шрайбер підтримує Україну від початку повномасштабного вторгнення РФ. Днями зірка "Людей Ікс" разом із іншими світовими зірками звернувся до Конгресу США та закликав американських політиків до фінансування нашої країни.

На своїй сторінці в Instagram він показав відеопроекцію біля Капітолію у Вашингтоні, де показані фотографії українських дітей, яких викрала Росія. "Путін викрадає українських дітей", - каже підпис.

Читайте також: Нагадування про злочини Росії: акторка Єва Грін одягла символічну українську хустку.

Фото: instagram.com/lievschreiber

"Вчора ввечері ми розмістили потужне послання біля Капітолію, нагадуючи законодавцям, що поки вони блокують законопроект допомоги Україні, тисячі українських дітей забирають зі своїх сімей і країни. Підтримка України в її боротьбі за свободу - це справа Америки", - сказано в дописі.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Builders Ukraine (@buildersukraine)

Лієв Шрайбер – американський сценарист, кінопродюсер, кінорежисер, актор театру та кіно. Народився в Сан-Франциско, проте має українське коріння (дідусь по материнській лінії – з України).

Актор підтримує Україну у боротьбі з російською агресією, бере участь у соціальних та благодійних ініціативах, кілька разів приїжджав до нашої країни. 6 липня 2022 року Шрайбер став послом фандрейзингової платформи зі збору коштів для України United24 у напрямку медичної допомоги.

У січні 2024 року зірка Голлівуду побував на українському криголамі "Ноосфера", і на згадку про свій візит залишив записку, яку написав українською. Шрайбер подякував екіпажу за гостинність і назвав Путіна "придурком".

Фото: facebook.com/AntarcticCenter

Раніше історик Тімоті Снайдер прокоментував рішення Сергія Жадана мобілізуватися до Нацгварії.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня