Лайм

Актор Марк Стронг зібрав кошти на облаштування бомбосховища для українських школярів

Важливий збір посла платформи United24 завершений

Британський актор Марк Стронг під час повномасштабного вторгнення РФ підтримує Україну у боротьбі за свободу. У вересні 2023 року зірка "Кінгсман" став амбасадором United24 та зосередив зусилля на підтримці українських шкіл. За цей час знаменитий британець зібрав 60 тисяч доларів на облаштування бомбосховища в одному із навчальних закладів.

Як повідомили в офіційному Telegram-каналі платформи, завдяки зусиллям актора у Дмитрушківському ліцеї на Черкащині з'явиться велике та комфортне укриття, в якому учні зможуть перебувати під час повітряних загроз.

Читайте також: Міккі Рурк вирішив зібрати мільйон доларів на відновлення зруйнованих будинків у Херсоні.

Фото: t.me/U24_gov_ua

"Сюди їздять навчатися діти з чотирьох навколишніх сіл та Умані. До повномасштабної війни ліцей приймав 327 школярів. Сьогодні через те, що в будівлі дуже маленьке укриття, до школи можуть їздити близько 150 учнів, інші змушені навчатися дистанційно", - розповіли компанії.

Також команда United24 подякувала всім тим, хто долучився до збору та допомагає українським учням навчатися в умовах війни.

United24 - фандрейзингова платформа, ініційована Володимиром Зеленським та запущена 5 травня 2022 року. Мета ініціативи – поєднати людей з усього світу, які бажають допомогти українцям пожертвуваннями.

Фото: instagram.com/mrmarkstrong

Послами United24 є безліч відомих особистостей. Серед них - співачка і акторка Барбра Стрейзанд, американські актори Марк Гемілл, Лієв Шрайбер та Міша Коллінз, акторки Кетрін Вінник і Іванна Сахно, гурт Imagine Dragons, кантрі-співак Бред Пейслі, арт-директор Balenciaga Демна, астронавт Скот Келлі, британський підприємець Річард Бренсон та багато інших.

Читайте також: Астронавт Скотт Келлі у символічній вишиванці порівняв подорож до України з польотом у космос.

Марк Стронг став 24-м амбасадором платформи на запрошення президента України. Як батько двох дітей, який розуміє важливість якісної та безпечної освіти, актор взявся збирати кошти на напрямок "Освіта і наука".

Фото: president.gov.ua

У серпні 2023 року зірка фільмів "Шерлок Холмс" та "Загадкове вбивство-2" допоміг зібрати кошти на відновлення Михайло-Коцюбинського ліцею на Чернігівщині на благодійному матчі Game4Ukraine у Лондоні.

Фото: instagram.com/mrmarkstrong

Раніше зірка "Зоряних воєн" Марк Хемілл допоміг Україні зібрати гроші на розвідувальні безпілотники Heidrun.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття