Лайм

Спартак Суббота оголосив про заручини: хто стала обраницею скандального "психотерапевта"

Для чоловіка це буде другий шлюб

Скандальний "психотерапевт" Спартак Субота, який обурив мережу новим російськомовним проектом, вирішив одружитися. Блогер зробив пропозицію своїй дівчині, про що стало відомо з його Instagram.

Колишній учасник "Підкаст терапії" з Євгеном Яновичем зробив репост публікації з каблучкою своєї коханої, тим самим розсекретивши її ім'я. Обраницею 32-річного Спартака Субботи стала 24-річна Єлизавета Комар.

Читайте також: Іде судовий процес: Спартак Суббота розповів про наслідки скандалу з дипломами та освітою.

Фото: instagram.com/spartaksubbota

Дівчина опублікувала фотографію з каблучкою на підмізинному пальці правої руки та залишила лаконічний підпис: "Так". На знімку Єлизавета відмітила профіль нареченого. Бренд заручної прикраси дівчина не вказала, але подарункова коробочка дуже нагадує люксовий бренд Cartier.

Фото: instagram.com/eliiiz.kom

Про наречену Субботи мало що відомо. На сторінці Комар багато красивих знімків з різних фотосесій, що може свідчити про те, що вона займається моделінгом та фотографією. Також у блозі дівчини багато публікацій з Дніпра, що може вказувати на її рідне місто. У підписі профілю вказано місто Київ.

Фото: instagram.com/eliiiz.kom

Днями Єлизаветі виповнилося 24 роки. У блозі вона показала серію фото з дня народження, який назвала "неймовірним". Серед них можна побачити знімок обручки, тому, можливо, Суббота зробив пропозицію саме в її день.

Фото: instagram.com/eliiiz.kom

Також видно, що дівчина любить мандрувати. За період повномасштабної війни обраниця Спартака Суботи відпочила у Парижі та Барселоні.

Для "психотерапевта" це буде вже другий шлюб. Він був одружений з дівчиною на ім'я Ганна, яка навчалася на психолога. Подружжя прожили разом два роки, після чого вирішили розійтися. Суббота розповідав, що у них із колишньою дружиною було різне бачення сім'ї.

Фото: instagram.com/eliiiz.kom

"У нас дуже різні погляди на майбутнє, на сім’ю, на життя, і я просто вкрав би її молодість. Наприклад, мені не хочеться заводити дітей, і я навіть не дозволяю собі заводити домашню тварину. Я її приречу на страждання, бо я не дам їй те, що треба", - розповідав він в інтерв'ю Еммі Антонюк у 2023 році.

Фото: instagram.com/spartaksubbota

Дізнайтеся також, який новий скандал назріває довкола "психотерапевта" Спартака Субботи.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня