Лайм

Злякалась неймовірно: Анастасія Приходько потрапила у ДТП через вибоїни на трасі

Про неприємну ситуацію артистка повідомила у своєму блозі

У своїх соцмережах Анастасія Приходько не лише висловилася про конкурсну пісню alyona alyona і Jerry Heil для "Євробачення-2024", а також розповіла про пережиту аварію. Інцидент стався дорогою співачки на концерт, який мав відбутися у селищі Чорнобай Черкаської області.

Деталі ДТП та ймовірну причину артистка повідомила в Instagram-stories. Зокрема, вона записала кілька коротких роликів, на яких можна побачити, як її машину піднімали на евакуатор. Зірка показала зблизька стан дороги, якою їхала, даючи тим самим зрозуміти, що аварія трапилася через величезні вибоїни на трасі.

Читайте також: Вдарило сильно по обличчю: "Міс Україна Всесвіт" Анна Неплях потрапила у серйозну ДТП.

Анастасія ПриходькоФото: instagram.com/prykhodko_official

"Їхала артистка на концерт в Чорнобай, а потрапила у ДТП. Я просто в ах***. Дякую всім, хто допоміг. Вперше їхала на евакуаторі і везла свою ластівку. Злякалась неймовірно! - зізналася Анастасія. - А тут я триповерховий мат кажу в бік компанії. Я вже знаю, хто відповідальний за цю трасу".

співачка розповіла подробиці ДТПФото: instagram.com/prykhodko_official

Нагадаємо, Приходько гастролює з концертами українськими містами. Наприкінці березня в команді виконавиці сталась трагедія: під час виступу у Трускавці раптово помер її менеджер Григорій Красницький. Співачка вийшла на зв'язок лише через кілька днів та повідомила подробиці. Так, вона поділилася, що чоловіку стало погано і він помер уже в кареті швидкої внаслідок обширного інфаркту. Поховання відбулося 27 березня.

Читайте на тему: Даша Квіткова прокоментувала рішення суду щодо ДТП з елітними авто: її визнали винною.

"Таких людей, в шоу-бізнесі немає, і не знаю, чи будуть. Він віддано працював. Він більш за все любив свою роботу. І він просто жив проектом Анастасія Приходько. Ми зробили понад 70 концертів з ним. І кожне місто ми запам'ятовували. Це було вкрай складно, це було важко. Але він завжди мені казав, що проєкт Анастасія Приходько – це найкращий проект у світі. Він завжди мене підтримував, коли навіть я не вірила в себе", - висловлювалася про смерть Красницького артистка.

Для довідки: Анастасія Приходько - українська попспівачка, громадська діячка, заслужена артистка України, переможниця 7-го сезону російської "Фабрики зірок". У жовтні 2018 року повідомляла, що йде зі сцени. Здобувши популярність спершу в Росії, після Євромайдану артистка прийняла рішення відмовитися від усіх російських нагород і почесних звань.

  • На все воля Божа: пізніше Приходько зробила нову заяву про смерть концертного директора під час концерту.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників

Євген Кошовий розповів про службу Пікалова та іншого учасника "Кварталу" в Нацгвардії

Олександр Пікалов і Володимир Мартинець служать - про обов'язки кварталівців розповів їхній колега Євген Кошовий

alyona alyona і Jerry Heil виступили на репетиції перед "Євробаченням-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели другу репетицію в рамках підготовки до Євробачення-2024 - відео виступу артисток