Лайм

У родині Інни Білоконь поповнення: донька відомої акторки вперше стала мамою

Дівчина вийшла заміж минулої осені

Акторка Інна Білоконь, найбільше відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, стала бабусею. Її донька Яна, яка оголосила про вагітність на початку березня, народила первістка.

Радісною звісткою в соцмережах поділився зірковий колега Білоконь Андрій Данилко. Відповідна публікація з'явилася на його сторінці в Instagram. Артист оприлюднив знімок своєї найближчої подруги, а також розсекретив стать новонародженої дитини.

Читайте також: "Мамі Сердючки" виповнилося 55 років: Інну Білоконь не впізнали поза сценічним образом.

Інна Білоконь в образі "мами" Вєрки СердючкиФото: instagram

"Наша "мама" стала бабусею. Уся команда вітає Інну Білоконь та її родину з народженням онучки", - написав виконавець ролі Вєрки Сердючки. У коментарях під дописом колеги та шанувальники висловлюють слова привітання та бажають родині щасливого сімейного життя.

Нагадаємо, Яна - єдина донька Інни Білоконь та її чоловіка. Дівчина вийшла заміж за свого обранця минулої осені. Його ім'я, а також рід діяльності вона розсекречувати не поспішає. Лише у мережі раніше ділилася рідкими знімками з весільної церемонії.

Читайте на тему: Секрет її молодості: Андрій Данилко поділився жартівливими кадрами з "мамою" Вєрки Сердючки.

донька акторки Яна зі своїм чоловіком у день весілляФото: instagram

Інна Білоконь вийшла заміж за свого чоловіка понад 30 років тому. Вони мешкають у Полтаві, де мають невеликий бізнес - займаються розведенням породистих собак.

Данилко, якому нерідко приписували роман із колегою Білоконь, спростовував ці чутки та заявляв, що Інна - його найближча подруга та найближча людина. Про своє особисте життя відомий артист казав, що він "одружений на сцені".

Інна Білоконь і Андрій ДанилкоФото: instagram

  • Допомагав у пологах: у лютому актор Олексій Нагрудний вдруге став татом і показав маленького сина.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці