Лайм

Донька Інни Білоконь вийшла заміж: "мама" Вєрки Сердючки показала ніжне весільне фото

Пара виглядала щасливою та закоханою

Акторка Інна Білоконь здивувала шанувальників приємною новиною - її донька Яна вийшла заміж. Радісною подією виконавиця ролі "мами" Вєрки Сердючки поділилася у соцмережах.

На своїй сторінці в Instagram знаменитість оприлюднила ніжний чорно-білий знімок, зроблений під час святкування весілля. На фото дівчина позувала у пишній весільній сукні, з букетом у руках та об'ємною зачіскою. Поряд стояв її обранець, одягнений у чорний класичний костюм та білу сорочку. Закохані виглядали щасливими та посміхалися.

Читайте також: Андрію Данилку виповнилося 50 років: як змінився артист за часів своєї слави.

Фото: instagram.com/belokoninnaviktorovna

Білоконь не стала ділитися особистими подробицями, лише залишила до святкового фото лаконічний підпис "S❤️Y", ймовірно, маючи на увазі ініціали імен молодят. Залишається невідомим і те, де проходило святкування, а також, хто саме став обранцем її доньки. Окрім того, шанувальники досі не знають, чи був присутній на святкуванні колега та близький друг Інни Андрій Данилко, найбільше відомий громадськості за роллю Вєрки Сердючки.

У коментарях колеги та фанати вітають закоханих з радісною подією. Вони бажають парі щасливого сімейного життя, а новоспеченій тещі - онуків у найближчому майбутньому.

Читайте на тему: Це я зараз розумію: Андрій Данилко розповів, чому у нього не склалося із сім'єю.

Фото: instagram.com/belokoninnaviktorovna

Інна Білоконь вже більше 30 років у шлюбі з чоловіком на ім'я Олег. Він, як відомо, займається власним бізнесом - розводить породистих собак. У шлюбі у пари народилася донька Яна, яка у 2015 році закінчила Полтавський комерційний технікум. Далі вона продовжила Навчання вже у Польщі.

Раніше акторка вітала дорослу доньку з днем народження, який дівчина відзначає 27 січня. На честь свята Білоконь опублікувала фото Яни, де та позувала із загадковим поглядом кудись у бік. Вона постала в кадрі у короткій спідниці та чорному кардигані, а завершила образ легким макіяжем, прикрасами та об'ємно укладеним волоссям.

Фото: instagram.com/belokoninnaviktorovna

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків