Лайм

"Мамі Сердючки" виповнилося 55 років: Інну Білоконь не впізнали поза сценічним образом

Шанувальники не пошкодували компліментів та привітань

10 жовтня свій 55-й день народження відзначила акторка Інна Білоконь, найбільше відома публіці за яскравою роллю "мами Вєрки Сердючки". Андрій Данилко не залишив колегу без уваги в цей день та привітав її у соцмережах.

Зокрема, у Instagram артист опублікував фото Білоконь, на якому вона постала без звичного сценічного образу. "З днем народження, рідненька! Твої Андрій Данилко та Вєрка Сердючка", - йдеться у підписі до кадру. В руках іменинниця тримала незвичний букет: він складався не лише з квітів, але й із закусок, сиру та пива.

Читайте також: Андрію Данилку виповнилося 50 років: як змінився артист за часів своєї слави.

Фото: instagram.com/v_serduchka

Тим часом користувачі мережі не одразу впізнали на світлині свою улюбленицю, про що свідчать їхні коментарі. Юзери зазначили, що Інну важко впізнати без її костюму "матусі", який зазвичай складається з пишної спідниці, сорочки, білосніжної хустки та широких окулярів. Люди залишили для Білоконь безліч компліментів. Ось деякі з них:

"Многая літа, Іннуся", "З днем народження, наша любов", "Вау, яка красива! Відразу й не впізнала", "Матуся", з днем народження! Будь щасливою!", "З днем народження. Найкращі побажання. Така красуня".

Білоконь у образі "мами Вєрки Сердючки"Фото: instagram.com/v_serduchka

Фото: instagram.com/v_serduchka

Фото: instagram.com/v_serduchka

Білоконь у минулому була акторкою естрадного театру мініатюр "Компот". Нині виступає у дуеті з Андрієм Данилком, де він грає роль Вєрки Сердючки, а вона - роль його зіркової "матусі". Окрім того, у 2021-му році жінка почала працювати у дуеті разом з актором та співаком Сергієм Лазановським.

55-річна акторка у шлюбі з чоловіком на ім’я Олег. За нього вона вийшла заміж ще у юні роки. У шлюбі у пари народилася донька Яна, яка закінчила Полтавський комерційний технікум, а наразі здобуває знання у Польщі. На початку січня дівчина відзначила черговий день народження, і знаменита мама привітала дорослу доньку у соцмережах.

  • Показали дружній поцілунок: раніше Данилко з "мамою" Вєрки Сердючки влаштували фотосесію під час гастролей.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни