Лайм

Перед похованням кремують: з'явилися подробиці прощання з письменником Дмитром Капрановим

Знаменитого українця не стало 16 квітня

18 квітня у Києві відбувається прощання з відомим публіцистом, письменником та громадським діячем Дмитром Капрановим, який раптово пішов з життя у віці 56 років. Спочатку пройшло відспівування у Михайлівському золотоверхому соборі, після чого його повезли на Байкове кладовище.

Як пише OBOZ.UA, перед похованням тіло письменника кремують. На цвинтарі спочиватиме його прах. Видання уточнило, що паніхіда тривала близько трьох годин. Провести в останню путь публіциста прийшли Олег Скрипка, Коля Сєрга, Антон Лірник, Ахтем Сеітаблаєв, Євген Ніщук та інші відомі українці.

Читайте також: Український актор Петро Нікітін раптово помер у віці 61 року.

Дмитро Капранов Фото: Facebook / Дмитро Капранов

Нагадаємо, Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок серцевого нападу.

"Дмитро мав проблеми з серцем, хворів. Ми всі переживали, але лікарі говорили, що все нормально. А тут стало погано зранку – і все. Позавчора ми ще бачилися – він так жартував гарно", - розповідав його близький друг та колега Олександр Лірник.

Дмитро Капранов разом зі своїм братом-близнюком Віталієм був ведучим одного з найпопулярніших YouTube-каналів про історію України "ім.Т.Г.Шевченко", який налічує майже мільйон підписників. Брати Капранови – власники видавництва "Зелений пес", автори понад 12 книг.

Брати Капранови Фото: Wikipedia

Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну письменники Дмитро та Віталій Капранови у лютому 2022 року стали на оборону Києва, доєднавшись до лав полку "Азов". Нині на фронті перебувають діти письменників.

18 квітня помер батько Ані Лорак Мирослав Куєк: співачка прокоментувала втрату близької людини.

Новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми