Лайм

На все воля Божа: Анастасія Приходько прокоментувала смерть концертного директора на концерті

Трагедія сталася у Трускавці

Наприкінці березня на концерті Анастасії Приходько раптово помер турменеджер співачки Григорій Красницький. Виконавиця прокоментувала смерть члена своєї команди, якого вважала своїм близьким другом.

У коментарі "ТУР Зірками" від Люкс ФМ артистка зізналася, що важко переживає трагедію, проте вона знайшла сили продовжити свій концертний тур. Свій біль співачка ховає під сонцезахисними окулярами, які стали для неї частиною сценічного образу.

Читайте також: Не можу видалити номер: Андрій Бєдняков зворушливо звернувся до мами у другі роковини її смерті.

Фото: instagram.com/prykhodko_official

"Як бачите, я в окулярах. Мені досі важко. Це була людина з великої літери. Я в шоу-бізнесі таких людей чесних, відповідальних не зустрічала, тим більше тих, хто так горів проектом Анастасія Приходько. Для мене було дуже важко сьогодні вийти на сцену, але люди ні в чому не винні. У мене триває тур, і хочу-не хочу, але мені треба виходити і дарувати людям радість. Для мене це важко, але це моє особисте, яке я переживатиму у своїй душі завжди", - сказала виконавиця.

На запитання, чи вірить вона в те, що смерть її концертного директора могла бути якимось знаком, Анастасія сказала: "На все воля Божа. Я нічого не знаю, не можу навіть це обговорювати. Це була воля Божа, він так вирішив".

Нагадаємо, Григорій Красницький помер 25 березня у Трускавці. Співачка розповідала, що її турменеджерові стало погано під час концерту на очах у глядачів. У кареті швидкої допомоги чоловік помер від обширного інфаркту. Його тіло доставили до Житомира, де 27 числа відбулися похорони.

"Помер він не на початку програми, а майже в кінці... Ми 40 хвилин чекали на швидку, і є якісь певні обставини, які я не можу розповідати в пам'яті Григорія. Але в кареті швидкої він помер. Потім був дуже складний період того, щоб вирішити все і вирішити якомога швидше... Ми гідно доставили тіло, в труні, катафалк, все як у Бога написано. І вчора відбулося його поховання на третій день", - розповідала зірка.

Фото: instagram.com/prykhodko_official

Раніше батько Кузьми Скрябіна вперше розповів про хворобу покійної дружини.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита