Лайм

Помер батько Ані Лорак Мирослав Куєк: співачка прокоментувала втрату близької людини

Артистка, яка зрадила Батьківщину, поділилася архівним сімейним кадром

18 квітня пішов з життя поет, літератор, заслужений журналіст України та батько зрадниці Ані Лорак Мирослав Куєк. Причина смерті 77-річного чоловіка наразі залишається невідомою.

Трагічну звістку у соцмережах повідомив колега Мирослава Юхим Гусар. "Сьогодні сумна звістка сколихнула серце: помер Мирослав Куєк. Поет, літератор, член НСЖУ, заслужений журналіст України, громадсько-культурний діяч, батько співачки Ані Лорак", - зазначається у пості. Також журналіст оприлюднив фото свого колеги, де той був у вишиванці.

Читайте також: Чому Ані Лорак вирішила отримати громадянство РФ і як до цього причетний Кіркоров: ЗМІ розкрили деталі.

Мирослав КуєкФото: facebook

Лорак теж вийшла на зв'язок після трагічної звістки та поділилася у своєму Instagram архівним чорно-білим кадром, де позувала в юності разом із батьком. У підписі до знімку артистка залишила лише кілька слів: "Прощавай, тату... Ти назавжди у моєму серці".

співачка прокоментувала смерть батька та показала фото з ним.Фото: instagram.com/anilorak

Що відомо про життя Мирослава Куєка та його стосунки з Лорак, яка обрала Росію

З матір'ю Ані Лорак чоловік розлучився ще до народження дитини. Пізніше майбутню зірку української сцени віддали до дитячого будинку, оскільки жінка не мала змоги самостійно її забезпечувати. Мирослав час від часу навідувався до Кароліни, привозив їй подарунки, проте переїжджати до його нової сім'ї дівчина не хотіла.

Які стосунки у них були після того, як артистка перебралася до Росії, чи підтримувала вона спілкування з батьком у період повномасштабної війни, залишається невідомим.

Читайте на тему: Знайшла нову батьківщину: Подкопаєва прокоментувала зрадницьку позицію своєї куми Ані Лорак.

Фото: facebook

Мирослав Куєк народився у селі Витилівка (Чернівецька область). Після закінчення режисерського відділення Чернівецького культурно-освітнього училища та філологічного факультету Чернівецького держуніверситету почав працювати завідувачем відділу Кіцманської районної газети, що мала назву "Вільне життя". Також був редактором багатьох літературних та краєзнавчих книг; написав збірку "Священний дар любові", а також низку композицій для відомих виконавців.

На посаді журналіста Куєк завжди відстоював принципи гуманізму, добра, справедливості, стояв на боці інтересів людей. Навіть у радянський час на його гострі публікації у місцевій пресі реагували різні республіканські державні інстанції.

Куєк, який був членом Національної спілки журналістів України, опублікував цілий ряд матеріалів на сторінках різних республіканських періодичних видань, як от газети "Сільські вісті", "Патріот Батьківщини", "Радянська Україна" та ін.

Ані Лорак зі своїм батькомФото: скриншот

До слова, Івана Григоровича, батька Мирослава Куєка, знали як доброго і порядного господаря тому, коли під час радянсько-німецької війни на нього з фронту до села надійшла "похоронка" засмутилася вся громада села. А наприкінці 1945-го він повернувся до рідної Витилівки з бойовою медаллю на грудях і відразу включився у справи громади. За радянської влади сім'я жила без особливих достатків.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня