Лайм

Російський репер Noize MC зустрівся у Чикаго з Андрієм Хливнюком та заявив, що пишається ним

Артисти познайомилися ще у 2008 році

Російський реп-виконавець Noize MC (справжнє ім'я - Іван Алексєєв) в США зустрівся з фронтменом гурту "Бумбокс" Андрієм Хливнюком, який нині служить у ЗСУ. У соцмережах артист розповів про дружбу з відомим українцем, а також показав кілька спільних кадрів із ним.

Відповідна публікація з'явилася на сторінці Алексєєва в Instagram. У пості він зазначив, що познайомився із Хливнюком більше 15 років тому під час виступу у Воронежі - ще у 2008 році на День молоді. Після цього, за словами російського виконавця, вони ще багато разів перетиналися у різних містах: Києві, Нижньому Новгороді, Москві та інших.

Читайте також: Служу народу України: Хливнюк прокоментував отримання відзнаки від Ради національної безпеки.

Фото: instagram.com/noizemc

"Я заслуховувався "Бумбоксом" з їхнього першого релізу ("Меломанія", 2005), а "Діагноз" взагалі знав напам'ять і потихеньку вивчав українську за вкладкою з текстами з того CD", - також написав репер. Чоловік зазначив, що у перший день повномасштабної російсько-української війни в першу чергу зателефонував музикантові, і у Чикаго відбулася їхня перша зустріч після 24 лютого 2022 року.

На концерті, як розповів Алексєєв, Хливнюк пожартував стосовно того, що "юнацькі мрії про гастролі по всьому світу потрібно було формулювати конкретніше", а у гримерці вони двічі підіймали келихи "за людей". Також росіянин українською мовою процитував рядки з треку "Люди" і заявив, що пишається лідером "Бумбоксу". Наостанок артист запевнив, що світ переможе темряву:

"Люди ми тільки тоді, як дуже сильно любимо/

Тільки тоді, коли любимо ми - можемо зватись людьми!". Пишаюся цим хлопцем. Світло переможе темряву".

Читайте на тему: Мікрофон - спосіб боротьби: Хливнюк відповів на критику свого виїзду за кордон під час служби.

Фото: instagram.com/noizemc

Що стосується громадянської позиції Noize MC та його підтримки України, то він засудив дії російської влади з початку повномасштабного вторгнення. У березні 2022 Алексєєв випустив україномовну пісню "Вуду", яку присвятив війні між Росією та Україною. Того ж року він спільно з артисткою Монеточкою організував благодійний тур країни країнами Балтії та Європи, всі кошти від якого були направлені на допомогу постраждалим від війни українцям.

В листопаді 2022-го репера визнали "іноагентом" після відповідного рішення Міністерства Юстиції РФ. Однак, попри це, у грудні минулого року, виконавець доєднався до збору коштів на допомогу мешканцям Білгороду.

У піснях Noize MC часто висловлюється на соціальну тематику і характеризує свою творчість як "суміш сучасної урбаністичної музики та хіп-хопу". У його репертуарі можна знайти низку антифашистських композицій.

Іван АлексєєвФото: wikipedia

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита