Лайм

Букмекери спрогнозували переможців першого півфіналу "Євробачення-2024": які шанси в України

Alyona Alyona та Jerry Heil майже напевно пройдуть у фінал

Міжнародний пісенний конкурс "Євробачення-2024" відбудеться у шведському місті Мальме вже незабаром. Перший півфінал пройде 7 травня, другий – 9 травня, а гранд-фінал – 11 травня.

Представниці України alyona alyona та Jerry Heil з піснею "Teresa & Maria" виступлять у першому півфіналі. Згідно з жеребкуванням, вони вийдуть на сцену п'ятими. У разі набору достатньої кількості голосів, дует потрапить у гранд-фінал і позмагається за перемогу на "Євробаченні". Шанси артисток та фаворитів першого півфіналу вже визначили букмекери.

Також читайте: На "Євробаченні-2024" оголосили нові правила голосування: що змінилося.

Згідно з прогнозами Eurovision World, Україна потрапить до топ-10 переможців 1-го півфіналу з імовірністю 96%. Такі ж шанси дають представнику Хорватії Baby Lasagna. На третьому місці у списку фаворитів - співак з Литви Silvester Belt, на четвертому - фін Windows95man, за ним йдуть Tali з Люксембургу, Silla Kapsis з Кіпру, Luna з Польщі, Teya Dora з Сербії, ірландці Bambie Thug та австралійці Electric Fields.

Фото: eurovisionworld.com/odds

Якщо вірити прогнозам букмекерів, представники Словенії, Португалії, Азербайджану, Молдови та Ісландії стануть аутсайдерами і не потраплять у гранд-фінал.

Що ж до шансів України на перемогу в "Євробаченні-2024", тут прогнози не такі райдужні: наші представниці знаходяться на 5 місці у рейтингу. Букмекери ставлять на перше місце представника Швейцарії Nemo з піснею "The Code", за ним - Baby Lasagna з Хорватії, на третьому місці - Joost Klein з Нідерландів, а на четвертому - Angelina Mango з Італії.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита