Лайм

Персональна відповідальність, яку повинні брати всі: блогер Тайлер Андерсон мобілізувався у ЗСУ

Чоловік повідомив, що найближчим часом не буде створювати контент

Блогер, автор YouTube каналу "Geek Journal" Олексій Шкробинець, більше відомий шанувальникам під псевдонімом Тайлер Андерсон, поповнив лави ЗСУ. Про відповідне рішення 30-річний чоловік розповів у своїх соцмережах.

В Instagram українець наголосив, що прагне стати прикладом для тих, хто ще не долучився до армії. "Страшні втрати стались на ютубному фронті… бо як ви вже зрозуміли… я подався до лав ЗСУ! (...) Останнє відео на цьому каналі було про персональну відповідальність, і я своїм прикладом хочу показати, що її повинні брати всі. В тому чи іншому вигляді" - йдеться у публікації.

Читайте на тему: Над цим треба працювати: відома акторка розповіла, як підтримує стосунки з чоловіком у ЗСУ.

Олексій ШкробинецьФото: instagram.com/tyleruto_anderson

Також блогер попросив вибачення у своєї аудиторії через те, що тепер не буде публікувати новий контент на своєму каналі, оскільки матиме важливіші справи. Крім того, він звернувся до підписників із закликом: не припиняти робити те, що наближає перемогу:

"Я вважаю, якщо ви не працюєте на українську перемогу в будь якому вигляді, то ви прямо допомагаєте ворогу. Тому дякую всім, хто робить хоч щось. Якщо ви не готові йти до війська, то допомагайте війську. І чисто моя вам порада, якщо ви за останні 2 роки не ходили навіть на курси першої допомоги, то от вам сигнал нарешті піти".

У коментарях зірки, у числі яких alyona alyona і Марічка Падалко, висловили слова захоплення Тайлеру. Ось, що вони написали:

"Велика повага", - зазначила alyona alyona.

"Дякую", - написала Марічка Падалко.

"Дивлюсь Тайлера з 2019 року завжди знав, що він патріот і людина з Великої літери", "Персональна відповідальність, яку ти обрав для себе - виражаю свою повагу до тебе і твого вибору"

"Щире захоплення і повага!!! Крута людина крута в усьому!"

"Бережіть себе, а ми будемо підтримувати чим можемо!".

Читайте також: Відвикаю від родини: музикант у ЗСУ розповів про складнощі військових у шлюбі.

псевдонім блогера - Тайлер АндерсонФото: instagram.com/tyleruto_anderson

Українськомовний ютуб-канал "Geek Journal" був створений 2012 року. Тут автор ділився оглядами кіно, серіалів, телешоу, реклами тощо. Станом на 21 квітня 2024 року канал має 364 тис. підписників та потрапляє до списку 10 українськомовних каналів з найбільшою кількістю платних підписок на платформі Patreon.

Участь у каналі також брала дівчина Тайлера - Юліана, яка займалася монтажем відео, і також була операторкою. Кадри з кіно та телевізійних проєктів використовуються ними на правах "fair use" (сумлінне використання).

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували