Лайм

Картини та мерч купуються: Соня Морозюк розповіла про свої заробітки після скандалу з Гринкевичем

Дівчина розсекретила суму, яку мала до викриття справи

Нещодавно Соня Морозюк повідомила про відновлення продажу своїх картин, а також представила мерч із написами, що відсилають до скандалу з Гринкевичами. Наразі ж вона зізналася, що з її мистецькою справою все йде добре, і вона має на ній регулярні заробітки.

Детальніше про це художниця розповіла в рамках програми "33 запитання" від "Люкс ФМ". Так, дівчина зазначила, що до скандалу на продажах картин заробляла близько 100 тис грн в місяць, тоді як після всієї цієї ситуації продажів впали, проте вони є.

Читайте також: На наше кохання не вплинуло затримання: Морозюк прокоментувала розрив заручин з Гринкевичем.

Соня МорозюкФото: instagram.com/sonya.moroziuk

"Все супер. Картини купуються, мерч купується, все класно… Я думаю, до всієї цієї ситуації орієнтовно було десь до 100 тис грн у місяць - це без вирахування підрядникам і т.д. Тобто це не чистий прибуток, - поділилася Морозюк. - На сьогоднішній день я ще не підраховувала. Продажі були. Я не буду брехати... Звісно, менше, ніж у тому році, але все йде своєю чергою, набирає оберти. До кінця року в мене ще часу багато. Я думаю, що влітку все взагалі буде супер. Я - творча особистість, мисткиня. За останній місяць я продала десь 10 картин - це замовлення для одного закладу. Я думаю, можливо, потім я покажу цей проект".

Окрім того, колишня наречена Романа Гринкевича розповіла, що пише свої картини без будь-якого допінгу, а найкращим натхненням для неї виступає саме життя:

"Мій стандартний ритм життя - це вставати в 5-й ранку, їхати до майстерні, малювати кожного дня по картині. Для мене має бути якась система, яка допомагає мені жити і триматись. Для написання картин мені не потрібен допінг. Наркотики - це зло. Мене надихає життя. Я дуже чутлива людина, і тому, мені здається, якщо мені спробувати наркотики, то це буде не класно".

Читайте на тему: Суд зняв арешт з частини майна скандальних Гринкевичів.

Нагадаємо, на сторінках Морозюк у соцмережах можна побачити, що її роботи наявні в різному ціновому діапазоні: від 600 доларів до майже 5,5 тисяч. Наприклад, картину із написом "Прошу вибачення", яка відсилає до гучної скандальної справи, можна придбати за 3100 доларів.

картини МорозюкФото: instagram.com

Що стосується мерчу, то його вона презентувала після інтерв'ю з Гордоном. Написи "Не даю без декларації", "Шукаю спонсора", "Як ви всі за*бали", "Маленька гнида", "Я свята людина" представлені на чохлах для телефонів, обгортках для паспортів, футболках та інших речах.

мерч МорозюкФото: instagram.com

  • Тим часом нещодавно стало відомо, що в МОУ не підтвердили претензії ДБР до якості форми від компанії Гринкевича - у справі немає рекламацій.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували