Лайм

Найскладніше позаду: Олена Шоптенко розповіла про реабілітацію після операції на коліні

Знаменитість ділиться подробицями зі своїми підписниками

Олена Шоптенко розповіла про свою реабілітацію після операції на коліні, яку їй нещодавно зробили. Зокрема, у соцмережах вона повідомила, що найскладніші два тижні вже минули і боліти стало значно менше.

Подробицями свого стану танцівниця поділилася в Instagram-stories: "Наразі я вже пройшла кріотерапію для зменшення набряку та екстракорпоральну магнітно-трандукційну терапію (МТТ) для регенерації. Скажу чесно, буквально три дні назад стало набагато менше боліти. У вівторок знімають шви, та найскладніші два тижні після операції позаду". Також вона оприлюднила фото з лікарні.

Читайте також: Знову в лікарні: В'ячеслав Узелков розповів про серйозну операцію на серці.

Олена ШоптенкоФото: instagram.com/alena_shoptenko

Про травму коліна внаслідок нещасного випадку хореографка розповіла наприкінці минулого місяця. Тоді вона ділилася, що порвала дві зв'язки колінного суглоба і через це їй в коліно встановили титановий гак. Шоптенко говорила, що період відновлення займе щонайменше 2 місяці.

Під час відновлення, як зазначала зірка, у неї не буде ніяких занять з танців та майстер-класів. Всю цю ситуацію Шоптенко намагається сприймати з оптимізмом та каже, що отримала можливість зробити те, на що завжди не вистачало часу.

танцівниця розповіла про реабілітаціюФото: instagram.com/alena_shoptenko

Читайте на тему: Немовленнєва дитина: дружина Віктора Павліка розповіла, як допомагає синові заговорити.

Нагадаємо, у період повномасштабної російсько-української війни танцівниця разом з маленьким сином мешкає у Австрії. В іншій країні вона продовжує займатися розвитком своєї танцювальної кар'єри, а також інколи влаштовує благодійні заходи та масштабні флешмоби на підтримку батьківщини.

Олена Шоптенко - чемпіонка світу з латиноамериканських танців. Дворазова чемпіонка світу 2006 року з бальних танців серед молоді до 21 року, чемпіонка України 2007 року в десяти танцях серед молоді до 21 року. Переможниця "Танців з зірками" (2006), де її партнером був Володимир Зеленський.

Першим чоловіком танцівниці був Дмитро Дікусар, який нині служить у ЗСУ. Їхній шлюб тривав з 2013 по 2016 рік. Після розлучення жінка вийшла заміж вдруге: її обранцем став підприємець Олексій Іванов. У червні 2018 року у пари народився син.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євген Кошовий розповів про службу Пікалова та іншого учасника "Кварталу" в Нацгвардії

Олександр Пікалов і Володимир Мартинець служать - про обов'язки кварталівців розповів їхній колега Євген Кошовий

alyona alyona і Jerry Heil виступили на репетиції перед "Євробаченням-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели другу репетицію в рамках підготовки до Євробачення-2024 - відео виступу артисток

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil