Лайм

Ментально не готова до цього: українська співачка розповіла, як ставиться до жіночої мобілізації

Знаменитість озвучила свою думку з цього приводу

Українська співачка Даша Суворова прокоментувала тему жіночої мобілізації. Зокрема, у інтерв'ю виданню "Фокус" артистка зазначила, що на війні може статися що завгодно, проте сама вона морально до подібного кроку поки не готова.

Виконавиця, дитинство і юність якої пройшли в українському місті Бахмут, не приховує, що важко переживає сьогоднішні події. Вона не виключає можливості, що у разі необхідності може піти захищати рідну країну від ворогів.

Читайте також: Готова стати в стрій: відома радіоведуча заявила, що хоче вступити до лав ЗСУ.

Даша СувороваФото: instagram.com/dashasuvorovarock

"Я думаю, що кожен має робити те, що він вміє найкраще. Я сподіваюся, що зараз немає гострої потреби в жіночій мобілізації, але під час війни можливо все. Такого кроку я не виключаю, хоча ментально я поки що не готова до цього. Але час покаже", - сказала Даша.

Суворова їздить з концертами для наших військових, а також відвідує поранених у госпіталях. Вона говорить, що такі зустрічі є для неї доволі емоційними і надовго залишають слід у її пам'яті:

"Біль і спазми, як реакція на побачене, які досі залишилися в моєму тілі. На зустрічі з пораненими, колишніми полоненими з Оленівки, я просила свого батька мене супроводжувати. Оскільки він військовий, його підтримка була мені вкрай необхідна, він багато чого мені пояснював, коли я не могла знайти відповіді на ті речі, які мене турбували. Для мене, як для дівчини, цей досвід був дуже важким. Були моменти, коли я мала співати, але не могла, голос просто зникав від побаченого. Ось саме в ці моменти стиснення батьківської руки мені дуже допомагало, щоб виконати власну місію і підтримати хлопців піснею".

Говорячи про Бахмут, співачка зазначає, що "ніколи не забуде запах рідного міста", яке називає "найулюбленішим на Землі".

Читайте на тему: Річ саме в ефективності: лідер гурту "Скай" Олег Собчук озвучив своє ставлення до мобілізації.

співачка їздить з концертами до військових, відвідує поранених у госпіталях.Фото: instagram.com/dashasuvorovarock

Нагадаємо, у період повномасштабної війни Суворова живе і працює в Україні. В перші місяці вторгнення вона виїжджала до Франції і якийсь час мешкала у Парижі. В іншій країні артистка долучалася до демонстрації на підтримку Батьківщини, а згодом прийняла рішення повертатися додому.

Даша Суворова здобула популярність після російськомовної композиції "Поставит Басту", яка у минулому сподобалася слухачам та набрала чималу кількість прослуховувань. Цього року виконавиця презентувала україномовну пісню "Маки", у якій йдеться про біль від втрати близької людини.

  • Персональна відповідальність, яку повинні брати всі: нещодавно стало відомо, що блогер Тайлер Андерсон мобілізувався у ЗСУ.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil