Лайм

Анастасію Приходько назвали "позашлюбною донькою" Костянтина Меладзе: співачка відреагувала

Виконавиця вийшла на зв'язок у соцмережах

Костянтин Меладзе у минулому займався продюсуванням української співачки Анастасії Приходько, і на тлі їхньої співпраці у мережі ходило багато різних чуток. Сама артистка раніше зізнавалася, що їй було нелегко мати робочі зв'язки з грузинським композитором, а цього разу вона відреагувала на закиди російських ЗМІ про те, що нібито є його "позашлюбною донькою".

У своїх Instagram-stories виконавиця опублікувала кілька скриншотів, де можна побачити, що росЗМІ заявляють про нібито родинні зв'язки Приходько і Меладзе, згадуючи їхні відносини за часів російської "Фабрики зірок". Співачка вирішила прокоментувати цю тему із сарказмом.

Читайте також: Анастасія Приходько зневажливо висловилася про пісню представниць України на "Євробаченні-2024".

Анастасія ПриходькоФото: instagram.com/prykhodko_official

"Я тепер позашлюбна донька Меладзе", - написала вона, а також додала, що справді був момент, який приховувався від публіки. І мова не стосунки "батька і дочки", а про її реальний вік, з яким вона пройшла на проект: "Скажу тільки одне, на "Фабрику" я потрапила через обман. Насправді мені було не 20 років, а 16, але ми змінили документи перед шоу. Тому насправді мені 33, а не 37! Живіть тепер з цим".

Окрім того, в одній зі stories Анастасія зауважила, що їй навіть доводилося робити більш яскравий макіяж задля того, щоб виглядати старшою. Вона показала один з архівних кадрів з тих часів.

Читайте на тему: Анастасія Приходько публічно посварилася з зірковою психологинею Наталією Холоденко.

Фото: instagram.com/stories/prykhodko_official

Нагадаємо, продюсуванням Приходько Меладзе зайнявся після її перемоги на російській "Фабриці зірок" у 2007 році. На тлі спільної співпраці про їхні відносини ходило чимало чуток. Сама ж артистка не раз говорила про те, що їй було доволі складно порозумітися з продюсером, оскільки він, за її словами, часто її ображав та принижував. Меладзе вона називала "тяжкою людиною", однак спростовувала плітки про те, що він нібито її домагався, про що теж заявляли у мережі:

"Він дуже тяжка людина. Дуже тяжка. Одразу скажу: не домагався мене Костянтин Меладзе. Не можу я її [історію] розповісти зараз. Я дуже не люблю, коли мене жаліють. Якщо я почну про це говорити, ця тема дуже підніметься, а я не хочу цього.

Я не готова знову так тривожити свою душу, бо це відбулося неодноразово, це тривало рік, цілий рік, це тривало від 2009-го до 2010-го року. Вилазила я з цієї історії, напевно, років п'ять. От я зараз кажу, мене починає всередині теліпати. Я не буду нічого коментувати, бо ця історія - це як скриньку Пандори відкрити. Я розумію, звідки в мене панічні атаки, звідки в мене оце все... Звідти все", - говорила вона у листопаді 2022 року.

Костянтин МеладзеФото: instagram.com/meladzemusic

Для довідки: Анастасія Приходько - попспівачка, громадська діячка, заслужена артистка України. У жовтні 2018 року повідомляла, що йде зі сцени. Здобувши популярність спершу в Росії, після Євромайдану прийняла рішення відмовитися від усіх російських нагород і почесних звань.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля