Лайм

Річ саме в ефективності: лідер гурту "Скай" Олег Собчук озвучив своє ставлення до мобілізації

Музикант розповів про допомогу військовим

Слідом за Олегом Скрипкою про мобілізацію висловився і фронтмен гурту "Скай" Олег Собчук. Зокрема, він заявив, що наразі разом з колективом сконцентрований на благодійних заходах, оскільки саме у такий спосіб відчуває свою найбільшу ефективність.

Про це артист розповів в інтерв'ю "Вікнам". За його словами, в тилу він від нього буде куди більша користь, аніж на передовій. Виконавець своїми виступами, як відомо, допомагає нашим військовим. Він поділився, що за період повномасштабного вторгнення йому разом з гуртом вдалося зібрати близько 25 мільйонів гривень на ЗСУ.

Читайте також: Персональна відповідальність, яку повинні брати всі: блогер Тайлер Андерсон мобілізувався у ЗСУ.

Олег СобчукФото: instagram.com/sob4uk

"Я там, де зараз я найбільше ефективний. Повірте мені, тут річ не в страху, а саме в ефективності. Від початку повномасштабного вторгнення "Скай" зібрав, передав і прозвітував інформацію про суму в понад 25 мільйонів гривень. Тому саме ця фраза - "ти більш ефективний там, ніж тут" – це не мої навіть слова. Це слова моїх друзів, які зараз на передовій, де ми часто буваємо", - сказав чоловік.

Нагадаємо, у минулому музикант розповідав про шахрая, який нахабно ошукав українських зірок. Тоді артист зауважував, що тільки з їхніх концертів чоловік вкрав близько 3,6 млн грн. Окрім нього, у "пастці" опинилися також Огнєвіч, Тарас Чубай та Руслана.

Читайте на тему: Втома впливає: музикант у ЗСУ Коля Сєрга підтримав загальну мобілізацію населення.

У листопаді 2023 року Собчук повідомив про розлучення з дружиною після 20 років офіційного шлюбу. За цей період колишні закохані не раз зіштовхувалися з сімейними кризами та конфліктами, про що час від часу згадував Собчук у своїх інтерв'ю та коментарях ЗМІ. Експара виховує двох дітей: доньку Тетяну (2003 р. н.) та сина Арсена (2009 р. н.).

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували