Лайм

Юрій Феліпенко мобілізувався у ЗСУ: актор доєднався до підрозділу "Ахіллес"

Зірка українських серіалів став на захист країни

Слідом за блогером Тайлером Андерсоном лави ЗСУ поповнив український актор Юрій Феліпенко. Зірка серіалів "Колір пристрасті" та "Обіцянка Богу" доєднався до батальйону ударних БПАК Ахіллес 92 ОШБр.

На особистій сторінці в Instagram артист показав відео, як разом із побратимами готується до військової присяги. На кадрах видно, що на захист України також став його колега Костянтин Темляк. "Новобранці Ахіллєсу готуються до присяги", - сказано у дописі.

Читайте також: Олег Скрипка зробив заяву про мобілізацію та відповів, чи готові його сини піти на фронт.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Тарас Маляревич (@tarasmaliarevych)

В іншій публікації Феліпенко показав, як разом із побратимами виконує ранкову зарядку зі зброєю в руках.

"Дивно що люди які зовсім далекі від спорту, кожен день дивлячись на нашу організовану групу рекрутів до Бубпак "Ахіллес", самі починають робити вправи, спочатку нас було лише 8, а зараз більш 20ти. Ефект побитих вікон", - зазначив артист.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Тарас Маляревич (@tarasmaliarevych)

Юрій Феліпенко – 30-річний український актор театру та кіно. На початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну артист недовго був у складі одного з ТрО Києва, згодом зайнявся волонтерством.

"24 лютого я відчув, що в нас дуже крута та сильна країна. Ми можемо бути разом. Мене приємно вразили багато людей, які дуже активно займаються волонтерством, донатами. Щасливий мати таких свідомих знайомих. Я в хорошому сенсі переосмислив своє ставлення до людей. Я вважаю, донатити має кожен. Зараз наш спільний обов'язок — підтримувати армію. Чим більше ми скидатимемо навіть по 1-2 грн, тим швидше досягнемо нашої спільної мети", - розповідав Феліпенко в інтерв'ю "1+1".

Фото: instagram.com/y.felipenko

Батальйон ударних БПАК Ахіллес – це підрозділ добровольців, сформований у перші дні великої війни. Його командиром став Юрій Федоренко із позивним Ахіллес. Рота проявила себе в боях на Бахмутському та Куп'янсько-Лиманському напрямках.

Раніше відома радіоведуча Соня Сотник заявила, що хоче вступити до лав ЗСУ.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil