Лайм

У Єгипті відбудеться конкурс краси “Miss Eco International”: хто представить Україну

Ангелина Усанова попробует свои силы в новом конкурсе

Нещодавно в Індії завершився конкурс "Міс Світу", перемогу в якому здобула учасниця з Чехії Кароліна Пишкова. На цьому змагання красунь у 2024 році не закінчилися. У травні в Єгипті відбудеться "Miss Eco International" – міжнародний конкурс краси, основна мета якого – пропагувати важливість збереження планети, навколишнього середовища, а також просування туризму по всьому світу.

"Цей конкурс присвячений здоров'ю розуму, тіла та духу", - йдеться в описі заходу.

Читайте також: Після скандалу на "Міс Європи" стало відомо, що Росію не допустили до конкурсу "Міс Світу".

Україну на "Miss Eco International-2024" представить Ангеліна Усанова - співачка, модель та інструкторка йоги, яка виступала від нашої країни на конкурсі "Міс Всесвіт-2023".

"Неможливо описати в кількох словах, як я рада представляти Україну на міжнародному конкурсі "Міс Еко Інтернешнл"! Для мене велика відповідальність і величезна честь поїхати до Єгипту з такою важливою місією, - написала Усанова в соцмережах. - Єгипет має дуже багату історію та чудових людей! Не можу дочекатися можливості відвідати Каїр і розповісти всьому світу про Україну та неймовірну українську культуру".

Нагадаємо, що Ангелині Усановій 26 років. На "Міс Всесвіту-2023" їй не вдалося потрапити до топ-20 фіналісток, хоча на конкурсі національних костюмів вона вразила багатьох своїм образом "Берегиня-мати".

Читайте також: Мене вигнали з дому: "Міс Всесвіт Україна-2023" розповіла про зраду чоловіка з найкращою подругою.

Після завершення заходу Усанова зізналася, що в топ-20 Україна не потрапила через те, що "Міс Всесвіт" - конкурс-банкрут, і у фінал потрапляють лише країни-учасниці, потенційно цікаві спонсорам.

"Спонсори на що орієнтовані? На Латинську Америку, на Таїланд. Точно не на Європу та європейських людей. Є багато факторів, які вплинули на топ учасниць, - сказала вона. - Це бізнес. Це про гроші. Думаю, можливо, вони побоялися підняти тему війни. Я відчувала, що був ігнор. Мало знімали, мало цікавилися. Навіть на фінальному інтерв'ю, яке впливало на топ-20, були дивні питання".

Зазначимо, що у 2023 році у конкурсі "Міс Всесвіт" знову брала участь Росія. Учасницю з Росії допустили і до конкурсу "Miss Eco International-2024". Країну-агресорку представить 19-річна студентка із Москви Веста Офтіна. Також на сторінці конкурсу на YouTube вже з'явилося відео, яке рекламує туризм у РФ.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита