Лайм

На конкурсі "Міс Світу" обрали переможницю: фото королеви краси

Корону завоювала Чехія

9 березня в Індії пройшов фінал конкурсу "Міс Світу", переможницею якого стала Крістіна Пишкова з Чехії. Вона обійшла 111 конкуренток з інших країн під час фітнес-конкурсу, конкурсу талантів, публічних виступів та інших змагань.

"Міс Світу" стала Крістіна Пишкова із Чехії Фото: https://www.instagram.com/missworld/

У класичному раунді питань та відповідей на "Міс Світу" змагалися 8 фіналісток, вони розглядали теми, які обговорювалися на останньому саміті G20. На прохання пролити світло на проблему, що впливає безпосередньо на жіноче здоров'я, 23-річна Пишкова розповіла про подолання стигми та сорому, пов'язаних із менструацією, заявивши, що "бути жінкою – це дар" і що менструації не повинні бути забороненою темою.

Читайте також: Після скандалу на "Міс Європи" стало відомо, що Росію не допустили до конкурсу "Міс Світу".

Фото: https://www.instagram.com/missworld/

Крістіна Пишкова – студентка юридичного факультету та модель. Слідом за нею найвищі місця в конкурсі зайняли Ясмін Зейтун з Лівану, Аче Абрахамсу з Тринідаду і Тобаго та Лесего Чомбо з Ботсвани.

Фото: https://www.instagram.com/missworld/

Крім отримання двох ступенів у галузі права та ділового адміністрування, Крістіна Пшикова також працює моделлю. Вона є засновницею благодійного фонду, а головна її гордість – відкриття англійської школи для дітей із малозабезпечених сімей у Танзанії, де вона також працювала волонтеркою. Їй подобається грати на флейті та скрипці, вона пристрасно захоплюється музикою та мистецтвом.

Фото: https://www.instagram.com/missworld/

Що стосується 19-річної Софії Шамії, яка представляла Україну на "Міс Світу", то їй не вдалося потрапити до фіналу конкурсу. Проте Україна потрапила до топ-40 учасниць, а також до топ-10 благодійних проектів "Міс Світу" (нагадаємо, що Софія Шамія представляла відео з українськими дітьми, які постраждали від російської агресії).

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо