Лайм

Сучасна вишиванка і розкішні вечірні вбрання: які сукні показала українка на "Міс Світу"

Найкращі образи Софії Шамії

В Індії проходить конкурс "Міс Світу-2024", на якому Україну представляє 19-річна Софія Шамія. 9 березня відбудеться фінальне шоу, де оберуть 71-у королеву краси, а поки пропонуємо подивитися, які вбрання українка показала на міжнародній арені.

Оргкомітет "Міс Україна" ретельно підбирав гардероб для представниці нашої країни, обираючи речі українських дизайнерів та наповнюючи кожен образ глибоким символізмом. На сцені "Міс Світу" Софія продемонструвала сучасну сукню-вишиванку, стильні костюми та розкішні вечірні вбрання.

Читайте також: Після скандалу на "Міс Європи" стало відомо, що Росію не допустили до конкурсу "Міс Світу".

Фото: instagram.com/sfshamie

Головна вечірня сукня українки отримала назву "Сталева леді". Цей образ натхненний монументом "Батьківщина-Мати" та його минулорічною реконструкцією. Автором вбрання став український дизайнер Андрій Анікеєв, який прагнув створити сукню, яка передасть незламний, як сталь, дух українців.

Фото: instagram.com/miss_ukraine_official

На гала-вечері Beauty With a Purpose конкурсу "Міс Світу-2024" Софія Шамія з'явилася в неймовірній сяючій сукні SHINES київського бренду M'admire. Пудрове напівпрозоре вбрання з камінцями виготовлено майстрами вручну з використанням люневільської техніки.

Фото: instagram.com/miss_ukraine_official

У повітряній сукні молочного кольору з корсетом та шлейфом на рукавах переможниця "Міс Україна-2023" взяла участь у благодійному заході у межах світового конкурсу "Міс Світу". Автор наряду – львівський бренд Olya Mak, який створює одяг для урочистих заходів преміум класу.

Фото: instagram.com/miss_ukraine_official

Ще один образ Софії Шамії для конкурсу "Міс Світу-2024" – міні-сукня з об'ємними рукавами "Зозуля" українського бренду FOBERINI. Червона сукня грайливого силуету виконана з лляної тканини і прикрашена вишитими пташками та квітами. Родзинка сукні - білий комір, обрамлений мереживом. Це вбрання – наочний приклад стилізації елементів традиційного українського костюма у сучасній моді.

Читайте також: Берегиня-мати: образ українки на конкурсі "Міс Всесвіт-2023" обурив російську пропаганду.

Фото: instagram.com/miss_ukraine_official

Разом з іншими учасницями "Міс Світу-2024" Софія відвідала Радж Гхат, також відомий як меморіал Ганді - святе місце для індусів, де кремована Махатме Ганді. Українка одягла костюм пудрового кольору, що складається зі штанів та приталеного жакета.

Фото: instagram.com/miss_ukraine_official

Національний костюм "Міс України-2023" для міжнародного конкурсу має назву "Лісова пісня" - мотивами для образу став твір Лесі Українки. Також харківський бренд Майво і дизайнерка Анна Чирва надихалися мультфільмом "Мавка", який став хітом не лише в Україні, а й у багатьох країнах Європи.

Фото: instagram.com/miss_ukraine_official

На гала-вечорі в Нью-Делі представниця України на конкурсі "Міс Світу-2024" з'явилася у розкішній мереживній сукні приталеного силуету, поділ якого декорований повітряним пір'ям.

Фото: instagram.com/miss_ukraine_official

Для участі у форумі спікерів з розширення прав і можливостей жінок та екологічної стійкості, організований AWWA та "Міс Світу" Софія Шамія обрала жовту сукню-бюстьє довжини міді та вінок у кольорах прапора України. Цей аксесуар спеціально для "Міс Україна-2023" створив український бренд YARADECO.

Фото: instagram.com/miss_ukraine_official

Дизайнека Оксана Макуха створила для Софії Шамії довгу корсетну вечірню сукню з високим розрізом, яка підкреслила довгі ноги українки та її струнку фігуру.

Читайте також: Українка, яка перемогла у конкурсі "Міс Японія-2024", відмовилася від титулу через скандал.

Фото: instagram.com/miss_ukraine_official

Для візиту до Національного реабілітаційного центру "Незламні" Софія Шамія одягла чорну сукню з відкритими плечима і трендові чоботи з гострим носом в тон наряду.

Фото: instagram.com/miss_ukraine_official

Раніше модельне агентство звільнило білоруску, яка принижувала учасницю з України на "Міс Європа-2024".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ