Лайм

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Справжнє ім'я зірки - Олександр Федяєв

Травесті-діва Монро, яка в минулому розповідала про свій похід до ТЦК, цього разу висловилася про мобілізацію після ухвалення нового законопроекту. Вона зазначила, що у випадку загострення ситуації на фронті готова діяти відповідно до законодавства нашої країни.

У інтерв'ю виданню "Фокус" блогерка заявила, що має "всі оформлені законним способом документи", і, якщо її знову покличуть до ТЦК, то вона піде. Монро не приховує, що раніше мала страх на рахунок того, що інші неправильно будуть її сприймати.

Читайте також: Трансгендерна Діва Монро пояснила свої слова про те, що ходила в ТЦК "як на розстріл".

МонроФото: instagram.com/monritta

"Маю свої особисті хвилювання та ментальні проблеми, але завдяки психотерапії, усвідомленню того, що в мене є права, а також підтримці своїх друзів я пройшла цей шлях. Тепер вважаю, що мої фобії були спровоковані саме неперевіреною інформацією з Telegram-каналів", - поділилася вона.

Крім того, знаменитість також зауважила, що була приємно вражена співробітниками комісії ТЦК: "Там чудові працівники. Усі, з ким я спілкувалася, ставилися до мене чемно та з повагою. Єдиний момент - система, на жаль, ще досі залишається пострадянською, бо незрозуміло, де який кабінет, також немає електронних черг, як у eHealth або податковій. Але я була народжена в СРСР, тож це для мене не проблема. Зрештою, в черзі можна почитати книжку, монтувати відео, розглядати людей навколо, яких у повсякденному житті я навряд чи побачу".

Що стосується заборони на в'їзд за кордон чоловікам, то Монро вважає, що потрібно діяти справедливо - або закрити кордон для всіх, або відкрити його для всіх. В інакшому випадку, за її словами, це дискримінація.

"Ми постійно говоримо про жінок, які виїжджають із дітьми, але ж не всі жінки мають дітей. Не всі можуть мати дітей, а дехто свідомо не хоче. Скажіть, чим принципово відрізняється батько, у якого двоє дітей, від того, у якого їх троє? Такі питання лежать у площині моралі. Не хочеться про це розмовляти, бо в мене немає дітей - це по-перше. По-друге, я можу виїхати за кордон. По-третє, маю соціальний і фінансовий капітал, - пояснює травесті-діва. Однак я знаю людей, які сьогодні навіть бояться вийти з дому. От який толк від цієї людини в армії? Не можу й не хочу проживати їхнє життя, але й нікому не бажаю прожити моє".

Читайте на тему: Готова стати в стрій: відома радіоведуча заявила, що хоче вступити до лав ЗСУ.

блогерка висловилася про походи до ТЦК та можливість мобілізації.Фото: instagram.com/monritta

Наостанок знаменитість сказала, що кожному громадянину України варто "взяти відповідальність за своє життя на себе", і у разі потреби звертатися за професійною допомогою до адвокатів чи юристів. "Давайте вже брати відповідальність за своє життя у свої руки, або звертайтеся за допомогою до адвокатів, юристів. Особисто я консультувалася, досліджувала різні кейси, але ходила в ТЦК, проходила ВЛК сама", - говорила вона.

До слова, саме ця шоувумен першою ввела в загальноукраїнську термінологію поняття "травесті-діва" та стала першою артисткою, що відкрито заявила про себе, як про трансгендерну представницю шоу-бізнесу в Україні.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші