Лайм

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Пара зворушила мережу романтичними моментами

Позитив (справжнє ім'я - Олексія Завгородній), який розлучився з Анною Андрійчук після 13 років стосунків, нарешті розсекретив свою нову обраницю. Нею виявилася танцівниця Юлія Сахневич, з якою артист виступав разом на паркеті проекту "Танці з зірками".

Про приємні зміни в особистому житті виконавець повідомив у мережі, опублікувавши на своїй сторінці в Instagram романтичний ролик. У відео пара продемонструвала ніжні поцілунки, а у підписі до нього залишила смайлик у формі сердечка. Нагадаємо, це сталося після того, як їх разом заскочили на одному зі світських заходів. Схоже, саме після цього випадку закохані вирішили більше не тримати свою любов у секреті.

Читайте також: Розійшлися дороги: Позитив розповів про дружбу з Потапом, яка похитнулася під час війни.

Позитив показав свою кохану. Фото: instagram

На зізнання Олексія його зіркові колеги відреагували з гумором. Ірина Горова та Надя Дорофєєва поцікавилися у коментарях: "А як же Мішель?", а сама Мішель Андраде також запитала: "А як же я?" - на тлі нещодавніх чуток про його ймовірний роман зі співачкою.

Минулого року колишній учасник гурту "Время і Стекло" говорив, що має серйозні плани щодо особистого життя. Так, він казав, що замислюється про весілля, і хоче, щоб церемонія пройшла саме таким чином, як того прагне його кохана.

"Я точно скажу, що дійсно готовий до родини, до сімʼї. І воно вже хочеться. Я думаю про те весілля, про яке мріє моя кохана. Ми ж знаємо точно, що для дівчат це все. Це свято для них, тому хочеться, щоб було так, як вона захоче", - ділився Позитив у квітні 2023 року.

Окрім того, артист висловлювався і на тему дітей: "Ми ж двійнята із сестрою, тому я знаю, як справлятися з дівчинкою. Я знаю, що таке – жити з дівчатами. Я думаю, що може бути двійня, і це кльово".

Читайте на тему: Завжди хочеться зірватися: Позитив розповів про подолання алкогольної залежності.

Юлія СахневичФото: instagram

Тим часом Анна Андрійчук у лютому цього року повідомила, що вдруге вийшла заміж. Вона підтвердила цю новину чорно-білими весільними фото, які опублікувала у мережі.

У шлюбі із Завгороднім дівчина була 8 років, а разом вони провели 13 років спільного життя. Про розлучення колишні закохані розповіли у 2021 році, заявивши, що до цього призвели "різні інтереси та погляди на життя".

виконавець зі своєю колишньою обраницею Анною Андрійчук, з якою був у шлюбі 8 років.Фото: instagram

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші