Лайм

Дуже важко і емоційно: хвора на рак Шеннен Догерті зізналася, що готується до смерті

Найбільше знаменитість переживає за свою матір

Американська акторка Шеннен Догерті, яка бореться з четвертою стадією раку, відверто розповіла про "приготування" до смерті. Вона поділилася, що наразі займається очищенням свого будинку та інших приміщень від непотрібних речей, аби таким чином "полегшити перехід" від втрати для своєї матері Рози.

"Моїм пріоритетом на даний момент є моя мама, - говорить знаменитість у своєму подкасті "Let's Be Clear". – Я знаю, що їй буде важко, якщо я помру раніше за неї. Тому я хочу полегшити деякі інші речі. Я не хочу, щоб вона залишилася з купою речей, з якими потім потрібно буде мати справу. Я не хочу, щоб у неї були чотири комори, заповнені непотрібними меблями".

Читайте також: Усі моляться за найкращий результат: родичка Кейт Міддлтон висловилася про її лікування раку.

Шеннен ДогертіФото: instagram.com/theshando

52-річна зірка продовжує розбирати свої речі: щось із них вона планує пожертвувати, а щось продати. Також нещодавно жінка здійснила поїздку на південь до свого будинку у Теннессі, щоб і там розібратися з майном.

"Ми були в Теннессі, і я збирала речі в одне із підходящих місць. Це було дуже важко і дуже емоційно, тому що певною мірою я відчувала, що відмовляюся від своєї мрії – жити у цьому місці зі своєю мамою".

Також акторка зізнавалася, що ще одна її мрія - побудувати притулок для коней, які залишилися без власників через те, що постаріли або з ними щось не так:

"Це одна із моїх мрій. Я пакувала речі і починала плакати. Я відчуваю, що відмовляюся від мрії, і що це має означати для мене? Чи означає це, що я відмовляюся від життя? Моя мама була там і сказала: "Не позбувайся цього. Тобі це не потрібно, адже ти можеш продовжувати". А я відповіла: "Так, я справді можу".

Після повернення до Каліфорнії зірка "Зачарованих" зізналася, що пережила певне прозріння, бо зрозуміла, що притулок для коней - трошки дивна ідея, оскільки ремонт потрібного приміщення буде коштувати занадто дорого. "Але я все ще можу реалізувати цю мрію - допомагати коням. Я все ще можу брати участь у рятувальних операціях, які є набагато більш реалістичними у моєму випадку", - говорить вона.

Читайте на тему: Арнольду Шварценеггеру зробили операцію через хворобу, яка забрала життя його мами і бабусі.

знаменитість відверто розповідає про свою боротьбу з хворобоюФото: instagram.com/theshando

Жінка наголосила, що відмова від зайвого майна та речей допомагає їй "створити чистий та легший перехід" після її смерті для її сім'ї. Під час цього періоду Догерті для себе зрозуміла, що речі не приносять їй стільки щастя, на відміну від світлих спогадів, проведених поряд із мамою та іншими рідними.

"Я можу брати маму з собою у відпустку, тому що я не переживаю за якісь гроші чи будь-що в моєму маєтку. І я знаю, що мої рідні будуть у безпеці після моєї смерті", - каже Шеннен.

Нагадаємо, Догерті відверто розповідає шанувальникам про свою боротьбу з раком. Онкологію молочної залози їй діагностували у 2015 році. У 2017-му акторка повідомила про ремісію, але через два роки рак повернувся на четвертій стадії.

вперше онкологію у зірки виявили у 2015 роціФото: instagram.com/theshando

У минулому році знаменитість розповіла, що стан її здоров'я погіршився - хвороба поширилася на мозок і на кістки. Відчайдушно борючись за життя, жінка не боїться відверто говорити про свою історію та навіть ділиться, яким бачить свій похорон, та кого не хоче бачити на цій прощальній церемонії.

  • Раніше ми писали, що матері британських принцес Євгенії та Беатріс поставили ще один онкологічний діагноз.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК