Лайм

Моя безмежна любов: піарниця Сергія Танчинця підтвердила стосунки з музикантом

Обраниця зірки публічно зізналася у своїх почуттях

Раніше у мережі з'являлися чутки стосовно того, що лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець зустрічається зі своєю піарницею Юліаною Корецькою. Музикант у минулому коментував цю тему, а тепер про роман із ним висловилася і сама дівчина.

8 травня, на день народження Сергія, Юліана на своїй сторінці в Instagram ніжно привітала співака зі святом. Вона опублікувала чуттєве фото та залишила у підписі до нього романтичне зізнання, адресоване коханому.

Читайте також: Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця.

Сергій Танчинець і Юліана КорецькаФото: instagram

"Головний герой мого фільму. Твій талант надихає мільйони, а мені пощастило надихати тебе. Із днем народження, моя така щира і безмежна любов", – зазначила у дописі піарниця виконавця. "Ти – моя любов", - відповів їй співак.

Сам Танчинець у своєму блозі також публікував фото з прогулянки з Юліаною по Одесі. На чорно-білих кадрах пара трималася за руки та виглядала щасливою, чим тоді лише підігрівала інтерес шанувальників до теми їхнього особистого життя.

Фото: instagram

Читайте на тему: Злата Огнєвіч, яку запідозрили у вагітності, висловилася про плани щодо сім'ї та дітей.

Нагадаємо, у 2023 році лідер гурту "Без обмежень" повідомив про розлучення з дружиною Ганною після 15 років у шлюбі. За словами 41-річного музиканта, "винних у цій ситуації не було, просто таке іноді відбувається у житті". З колишньою обраницею Танчинець виховує двох дітей: 15-річну дочку Анастасію та 6-річного сина Лук'яна.

На початку повномасштабної війни родина артиста виїхала до Японії, а сам музикант долучився до тероборони Мукачева. Через тиждень своєї служби він прийняв рішення покинути цю справу.

співак з колишьною дружиною Ганною, з якою виховує двох дітей. Фото: instagram

Для довідки: Сергій Танчинець – співак, фронтмен та продюсер гурту Без обмежень, заслужений артист України (отримав це звання у 2020 році). Брав участь у 7-му сезоні шоу "Танці з зірками", де виступав у парі з танцівницею Яною Цибульською. Був членом журі українського Нацвідбору на "Євробачення 2024".

  • Cтав надто сентиментальним: тим часом Віталій Козловський розповів про особисті зміни після народження сина.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ

Актор Юрій Феліпенко поділився думками про службу у ЗСУ та показав фото з побратимами

Юрій Феліпенко служить у ЗСУ - актор розповів про своє ставлення до служби та закликав українців допомагати і не забувати про війну

Вартий всього найкращого: кохана Позитива зворушливо привітала його з днем народження

Олексій Завгородній (співак Позитив) зустрічається з танцівницею Юлією Сахневич - обраниця музиканта привітала його з днем народження