Лайм

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

Українки більше не в трійці лідерів

Вже за декілька годин ми дізнаємося, хто виграє "Євробачення-2024", а поки букмекери традиційно роблять свої прогнози на переможця 68-го конкурсу пісні. Згідно з новими ставками, фаворитом залишається Baby Lasagna з Хорватії, а ось українки alyona alyona і Jerry Heil втрачають шанси на перемогу.

Читайте також: Нідерланди дискваліфікували з "Євробачення-2024" за кілька годин до фіналу: що відомо.

За даними сайту Eurovisionworld станом на 16.00 11 травня, Україна знаходиться на 6 місці в букмекерській таблиці прогнозів. Артистки опустилися на три рядки – після свого виступу у фіналі українки були у трійці лідерів (3 місце). У день фіналу "Євробачення-2024" ймовірність перемоги України складає 3%.

Фото: instagram.com/thejerryheil

Очолює рейтинг з 44% Хорватія та її представник Baby Lasagna з піснею Rim Tim Tagi Dim. На друге місце вирвалася конкурсанта з Ізраїлю Еден Голан, участь у "Євробаченні-2024" якої була під сумнівом. Співачка змістила співака Nemo зі Швейцарії, який довгий час утримував позицію лідера, а згодом був другим.

Четверте місце букмекери віддали представнику Франції Slimane, п'яте – Bambie Thug з Ірландії. До десятки також увійшли: Італія, Греція, Велика Британія, Фінляндія.

Читайте також: Де дивитись фінал "Євробачення-2024", в якому Україна бореться за перемогу.

Фото: eurovisionworld.com

Фінал "Євробачення-2024" розпочнеться о 22:00 за Києвом. alyona alyona і Jerry Heil вийдуть на сцену під номером 2. Постановниця сценічного виступу України Таню Муіньо назвала цю цифру "смертельною", оскільки нібито учасники, які виступають на початку шоу, рідко займають високі місця.

Варто зазначити, що порядковий номер у фіналі для українок обрали продюсери шоу - під час жеребкування представниці України витягли нововведення цьогорічного конкурсу "Вибір продюсера".

Водночас, організатори "Євробачення-2024" цьогоріч змінили правила голосування у фіналі. Лінії для голосування відкриються перед виступом першого учасника, а не після останнього, як у попередні роки. Таким чином, у глядачів буде більше часу для голосування, і це додає нам надії.

Дізнайтесь також, як голосувати у фіналі "Євробачення-2024": інструкція для України та інших країн.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Український актор Віталій Салій повідомив про розлучення з дружиною-росіянкою

Український актор Віталій Салій і російська акторка Ганна Ареф'єва розлучилися після 10 років подружнього життя

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить