Лайм

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

Зі своїм обранцем знаменитість вже близько 7 років

У середу, 15 травня, в Україні та світі святкують Міжнародний день сім'ї, який був заснований ООН у 1993 році. З цієї нагоди виконавиця Lama поділилася теплим знімком та висловилася про родинні цінності.

На опублікованому в Instagram кадрі артистка позувала разом із коханим Романом, який молодше за неї на 18 років. У підписі до фото вона зазначила, що сім’я для неї – "святилище, яке живить та підтримує".

Читайте також: Любові та злагоди! Гарні листівки для близьких у День сім'ї.

артистка зі своїм коханим. Фото: instagram.com/lamaukraine

"Найбільша цінність мого життя - родина! Це наше спільне ядро з коханим, де ми формуємо особистості один одного. У своїй сім’ї я завжди знаходжу відраду, силу та безмежну любов - це святилище, яке живить і підтримує мене. Любі, вітаю вас з Міжнародним Днем сім’ї", - написала Наталія Дзеньків (справжнє ім’я зірки).

Зі своїм обранцем виконавиця разом вже близько 7 років, і з кожним роком їхні почуття лише міцнішають. За словами Наталії, між ними є певний духовний зв'язок, а також їхнє сімейне життя підкріплюють спільні інтереси та мрії.

"Наші щоденні ритуали є свідченням спільного духовного зв'язку: ранок ми починаємо зі спокійних лісових медитацій і духовних роздумів, після чого йде чаювання та неспішні милі прогулянки з нашими собаками. Вечори можемо провести насолоджуючись фільмами або серіалами, залежить від бажань, головне, щоб вони захопили наші спільні інтереси. І мріємо ми теж однаково, наразі б хотіли придбати будиночок на колесах, щоб в будь-який момент, спонтанно, змінити обстановку і поїхати у подорож", - говорила Дзеньків.

Читайте на тему: 48-річна співачка Lama вперше зізналася, чому вирішила не народжувати дітей.

Фото: instagram.com/lamaukraine

Відомо, що коханий знаменитості працює у фінансовій сфері. Вона ділилася, що чоловік однаково вміє приділяти увагу як роботі, так і сім'ї:

"Ділюсь цим вперше, Рома працює у фінансовій сфері, займається він біржами та аналітикою, вміє збалансовано приділяти увагу роботі та сім’ї. І я на 100% впевнена, що його знання, вольова мужність та мудрість разом з моєю підтримкою і любов'ю все задумане у нашому житті втілить".

Нагадаємо, День сім'ї в Україні отримав нову дату, оскільки раніше українці святкували його 8 липня. Детальніше про історію цього дня та традиції - читайте тут.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Будувалися понад 20 років: Джамала висловилася про дім батьків у Криму, який відібрали окупанти

Українська співачка Джамала висловилася про втрату батьківського будинку в окупованому Криму, який відібрали росіяни

Не бачу нічого кримінального: Каменських пояснила, чому продовжує співати російською

Відома українська співачка Настя Каменських не соромиться, що продовжує виконувати свої пісні російською мовою за кордоном  

Маю право: автор хіта "Я з України" заявив, що не вірить зіркам, які перейшли на українську

Соліст гурту "МЕРІ" Віктор Вінник сказав, що думає про артистів, які після початку війни почали виконувати україномовні пісні