Лайм

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Виконавиця прокоментувала ситуацію

Організатори "Євробачення-2024" не штрафували українську делегацію за футболки з принтом Free Azovstal Defenders. Заяву реперки alyona alyona, яку вона опублікувала в соцмережах напередодні, спростувало "Суспільне Мовлення".

"Щодо висловлювань реперки alyona alyona. Ми отримуємо запитання стосовно коментаря учасниці "Євробачення 2024" alyona alyona про те, що українську делегацію оштрафували за перебування у green room у футболках із написом Free Azovstal Defenders. Наразі "Суспільне Мовлення" як член EBU, який забезпечує участь представників України на пісенному конкурсі "Євробачення", не отримало жодних скарг і штрафів за нібито порушення правил", - написали представники "Суспільного" на своїй сторінці у Facebоok.

Читайте також: Сила надихає нас усіх: представник Латвії на "Євробаченні" зворушливо підтримав Україну.

Фото: facebook

Також у пості Мовник наголосив, що Європейський Мовний Союз має право застосовувати санкції у разі порушення правил: "Про це артистів попередили ще на етапі підписання контракту. Пісенний конкурс відкрито позиціонує себе як аполітичний і просить усіх учасників дотримуватися цього правила. Україні важливо бути присутньою на "Євробаченні", і ми з року в рік робимо все, аби Україна була достойно репрезентована на конкурсі".

alyona alyona вже прокоментувала раніше сказані слова про штраф та назвала їх "помилкою з боку команди".

"У команді менеджменту артиста працює понад 20 людей, і інколи при донесенні інформації від одного з членів команди іншому інформація викривлюється, що далі за собою несе публічну відповідальність. Така помилка трапилася сьогодні", - написала артистка в Instagram-stories.

Окрім того, представниця України на "Євробаченні-2024" додала, що головна місія нашої країни на міжнародному пісенному конкурсі - нагадати про Україну та українців.

"Це важливе гуманітарне питання, яке ми не могли не підняти: наші люди в полоні, у нелюдських умовах, піддаються тортурам. Ми мали привернути увагу до їхніх доль і збереження життів", - підсумувала вона.

Чиатйте на тему: Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники.

Фото: instagram

Нагадаємо, днем раніше виконавиця опублікувала пост, у якому розповіла, що організатори масштабного заходу оштрафували українську делегацію за футболки з принтом Free Azovstal Defenders (Вільні захисники Азовсталі).

"Перед входом у залу наша команда вдягла футболки під свої інші футболки та кофти і змогли пройти з ними у green room, - йшлося у пості. - "Тому, коли до нас підійшла камера, наша команда швидко розкрилася і показали наш заклик на весь світ. Ми дуже ризикували, проте все вийшло. Відбилися просто фінансовим штрафом. Я неймовірно рада, що нам удалося нагадати світу про наших військовополонених".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Втратив зв'язок на 1,5 місяці: зірка "Х-фактору" розповів про зникнення мами на початку війни

Співак та фіналіст проекту Х-фактор Дмитро Волканов згадав, що не міг півтора місяця додзвонитися до своєї матері на початку війни

Військовий та поет Олексій Бик висміяв Сергія Жадана, який мобілізувався до війська

Військовий та поет Олексій Бик висміяв Сергія Жадана, якого сфотографували в одному із закладів Харкова

Ніколи не були патріотами: Валентина Хамайко висловилася про Потапа і Настю Каменських

Українська телеведуча Валентина Хамайко розповіла про своє ставлення до Потапа і Насті Каменських, яких критикують під час війни