Лайм

У Франції стартував Каннський кінофестиваль 2024: яскраві образи зірок на церемонії відкриття

Зірки продемонстрували яскраві образи на червоній доріжці

Минулорічний Каннський фестиваль став потужною платформою для масштабної підтримки України через українсько-російську війну. А цьогоріч у Каннах 77-й фестиваль кіно можна назвати справжнім святом стилю, кольору та шику. На червоній доріжці яскраво засяяли Грета Гервіг, Лілі Гладстон, Меріл Стріп, Джейн Фонда, Леа Сейду та інші знаменитості у яскравих образах.

Як зазначає sky news, відкривали масштабне дійство Жульєт Бінош та Меріл Стріп. Стріп, яка вперше за 35 років приїхала до Канн, під гучні овації отримала почесну "Пальмову гілку". Протягом двох тижнів відбудуться прем’єри, вечірки та прес-конференції, а також дебютують деякі з найбільш очікуваних фільмів 2024 року.

Читайте також: Сила надихає нас усіх: представник Латвії на "Євробаченні" зворушливо підтримав Україну

Загалом у програмі фестивалю 22 фільми, які змагатимуться за "Золоту пальмову гілку". Цьогоріч першим показом стала абсурдна комедія "Друга дія" французького режисера Квентіна Дюп'є, в якій головну роль зіграла Лея Сейду.

Образи знаменитостей на заході були контрастні як за кольорами, так і за фасонами.

Зокрема 74-річна голлівудська акторка Меріл Стріп обрала довгу перлинно-білу сукню, із запахом на талії. Знаменитість не переобтяжувала себе прикрасами.

Меріл Стріп на червоній доріжціФото: Getty Images

Супермодель і телеведуча Гайді Клум вразила розкішним червоним вбранням. Пишна сукня з опущеними бретелями виграшно підкреслила ідеальні форми знаменитості. Блискучі гостроносі туфлі доповнили образ, а масивні сережки стали доречним акцентом.

Гайді Клум у червономуФото: Getty Images

Американська акторка Джейн Фонда з’явилася на публіці у чорному комбінезоні з вишивкою кристалами. Пальто з леопардовим принтом та сріблясті туфлі стали гармонійним ансамблем.

Джейн Фонда у "хижому" образіФото: Getty Images

Акторка Єва Грін надала перевагу готичному гламуру. Знаменитість була у чорно-фіолетовій сукні. Завдяки спідниці з затемненим шифоновим шаром образ мав відтінок легкості. А прикраси не перевантажували його.

Єва Грін у фіолетово-чорномуФото: Getty Images

Французька акторка Леа Сейду обрала облягаючу сріблясту сукню, яка переливалася паєтками. Звершували образ босоніжки в тон та кілька діамантових прикрас.

Леа Сейду засліпила сяйвомФото: Getty Images

Данська супермодель Гелена Крістенсен вразила грецьким білим вбранням. Довга легка сукня з шлейфом прикувала погляди публіки. Коштовності, акуратна зачіска та мінімум макіяжу – кожна деталь продумана до дрібниць.

Гелена Крістенсен у грецькому стиліФото: Getty Images

Нагадаємо, що український режисер Мстислав Чернов привіз перший "Оскар" в Україну. Стрічка "20 днів у Маріуполі" здобула низку інших гучних перемог.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Фундамент миру закладено, але треба ще пережити липень: астролог Влад Росс дав прогноз Україні

Астролог Влад Росс прогнозує припинення бойових дій в грудні 2024 року, а кінець війни у 2025 році

Життя вже не буде колишнім: кому пощастить після повні у червні

Повня у червні відбулася у день літнього сонцестояння. Ця подія принесла успіх трьом знакам Зодіаку

Демон лютуватиме, однак визнає поразку: старець Геронтій отримав видіння про кінець війни

Старець Геронтій отримав видіння про переможні битви на полі бою, поразку Росії і повернення захоплених ворогом територій