Лайм

Життю нічого не загрожує: після складної операції на серці Віктор Павлік вийшов на зв'язок у соцмережах

Обраниця знаменитості озвучила деякі подробиці

Віктор Павлік, який нещодавно переніс складну операцію на серці, вийшов на зв'язок у соцмережах. Зокрема, у своєму блозі в Instagram 58-річний виконавець подякував за підтримку дружині Катерині Репяховій, яка була поруч із під час лікування та реабілітації.

"Дякую, кохана, що була поруч зі мною весь час", - написав артист. Тим часом його обраниця додала, що тепер життю Віктора Франковича "нічого не загрожує".

Читайте також: У Кенсінгтонському палаці відповіли, коли Кейт Міддлтон зможе повернутися до роботи та вийти в світ.

Віктор ПавлікФото: instagram

Окрім того, блогерка розповіла, що музикант легко переніс реабілітацію, і після переведення з реанімації до звичайної палати почував себе чудово. За тиждень після операції Павлік уже тримав в руках гітару.

"Франковича треба знати. Другий день після реанімації: він, не те що лежати з крапельницею вже не міг, він навіть сидіти не міг. Перша ознака, що йому стало краще, - попросив крем під очі. Через тиждень після операції взяв гітару", - поділилася подробицями Катерина.

Фото: instagram

За словами дружини артиста, хірурги не розрізали грудну клітку для заміни серцевого клапана чоловікові, а лише обійшлися маленьким надрізом в зоні серця.

"Хірурги зробили Віктору Франковичу мінідоступ. Таким чином реабілітація буде в рази швидше, вона вже минає… Тобто йому не розрізали повністю грудну клітку, не розводили ребра, а зробили мінінадріз і клапан заводили через судини. І його стан здоров'я дозволив це зробити, тому вчора він вже взяв гітару в руки та співав", - також зазначила вона.

Зірка соцмереж наостанок додала, що Павлік наважився на цю операцію лише заради маленького сина Михайла. Також у Instagram-stories dона показала звернення Віктора Aранковича до неї та підписників. "Привіт всім, кохані мої, любі підписники. Катюшо, я тебе так люблю, зайченя, ти собі уявити не можеш, сонечко!" - сказав чоловік.

Читайте на тему: Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри.

Фото: instagram

Нагадаємо, Павлік близько року відмовлявся від хірургічного втручання, і лише зараз погодився на цей крок. Напередодні Репяхова говорила, що у лікарні музикант провів 10 днів: йому зробили чотиригодинну операцію, була зупинка серця, штучна вентиляція легень, після чого розпочалася реабілітація. Катерина не приховувала від юзерів, що ці дні були вкрай важкими для неї:

"Спочатку чекала, щоб серце само запрацювало і пройшла операція. Потім, щоб вийшов з наркозу. Потім, щоб почав дихати сам. Потім, щоб почав сам пити/їсти. У першу добу можна було дізнатися про стан тільки по телефону".

дружина і син артистаФото: instagram

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Незалежна у найпрекраснішому сенсі: Дженніфер Еністон привітала Кортні Кокс із 60-річчям

Американській акторці Кортні Кокс виповнилося 60 років. Її колега та подруга Дженніфер Еністон привітала з днем народження та розмістила спільні фото.

Любимо тебе: Кейт Міддлтон зворушливо привітала принца Вільяма з Днем батька

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон в День батька оприлюднила красивий кадр та привітала принца Вільяма зі святом. На фото принц обіймає своїх дітей.

Українські зірки в День батька показали затишні світлини з рідними людьми

В День батька українські знаменитості поділилися милими кадрами з рідними людьми. Зірки подякували татам, чоловікам за увагу, надійність та любов.