Лайм

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Операція тривала 4 години

У липні 2023 року в ході медичного обстеження з'ясувалося, що у Віктора Павліка вроджена вада серця, як у його матері. З віком один з клапанів перестав виконувати свою функцію, і щоб це виправити співак потребував операції. 58-річний артист близько року відмовлявся від хірургічного втручання, але зрештою погодився. Воно відбулося декілька днів тому, про що розповіла його дружина Катерина Репяхова.

На особистій сторінці в Instagram блогерка опублікувала відео з Інституту серця і зізналася, що це були найскладніші дні, які вони разом пережили. Віктор Павлік був у лікарні 10 днів: він переніс 4-годинну операцію, зупинку серця, штучну вентиляцію легень. Наразі артист проходить реабілітацію.

Читайте також: Немовленнєва дитина: дружина Віктора Павліка розповіла, як допомагає синові заговорити.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Катя Павлік (Репяхова) (@repyahovakate)

В "сторіз" Катерина розповіла, що ці десять днів були найважчими в її житті. "Спочатку чекала, щоб серце само запрацювало і пройшла операція. Потім, щоб вийшов з наркозу. Потім, щоб почав дихати сам. Потім, щоб почав сам пити/істи. У першу добу можна було дізнатися про стан тільки по телефону", - розповіла дружина Віктора Павліка.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Також Репяхова показала фото коханого, зроблені у перші дні після операції. "Шок від побаченого, - написала вона. - Коли вперше прийшла в реанімацію, він не розмовляв, нічого не питав і навіть не радів мені".

Фото: instagram.com/repyahovakate

Раніше дружина Віктора Павліка розповіла про "відкат у розвитку" та лікування маленького сина.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Живе в Іспанії та підтримує українців: де зараз 24-річний син Ірини Білик

Який вигляд має старший син Ірини Білик Гліб Оверчук і чим він зараз займається

Люблю тебе, моя Королево: Арсен Мірзоян красиво привітав дружину з річницею шлюбу

Музикант Арсен Мірзоян красиво привітав Тоню Матвієнко з сьомою річницею шлюбу. Зіркова пара вже протягом семи років в офіційному шлюбі.

ONUKA пригадала, як народжувала другу дитину під час війни

Onuka пригадала, як в самий розпал війни народжувала другу дитину. Співачка одразу ж після пологів перебувала в укритті.