Лайм

Віталій Козловський похрестив новонародженого сина Оскара: у мережі показали фото

Малюк з'явився на світ у лютому

Віталій Козловський, який нещодавно вперше став батьком, похрестив маленького сина Оскара. Разом із дружиною Юлією Бакуменко він позував у білій вишиванці у Михайлівському Золотоверхому монастирі, що у столиці.

Зіркова пара сама ще не розсекретила цю новину та не поки не стала ділитися, хто став хрещеними батьками хлопчика. Однак фото, зроблене під час таїнства хрещення, з'явилося у профілі священика Олександра Баричка, передає "Коротко про".

Читайте також: Моя безмежна любов: піарниця Сергія Танчинця підтвердила стосунки з музикантом.

Фото: instagram

"Новий воїн церкви Хрестової. Дочекався отримати Оскара", - зазначається у підписі до кадру, де можна побачити, як священнослужитель тримає на руках тримісячного малюка.

До слова, Козловський у соцмережах розповідає деякі подробиці свого батьківства. Наприклад, раніше він зізнавався, що поява дитини змінила його пріоритети та зробила більш сентиментальним. Також артист писав, що сумує за домом, коли перебуває на військовій службі:

"Вдома - таке солодке та тепле слово. А сьогодні по особливому сприймається, бо там моє щастя, моя сім’я, мій синочок. Оскар вчора мені вперше посміхнувся і сказав своє перше слово - Агууу! Пишу і реву… Що зі мною? Надто став сентиментальним. Рахую години, хвилини, щоб нарешті обійняти рідних".

Одруження зі своєю піарницею Юлією Бакуменко виконавець розсекретив на початку квітня під час інтерв'ю Раміні Есхакзай. Пара разом працювала багато років, але лише нещодавно взяла офіційний шлюб.

Читайте на тему: Євген Кот і його вагітна дружина показали кадри ніжної фотосесії в очікуванні первістка.

співак з дружиною та сином. Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Окрім того, закохані наважилися на партнерські пологи, після яких співак заявив, що не пошкодував про такий крок.

"Чесно - я вагався, чи варто бути присутнім. Був страх. Але зараз рішення бути разом в такий момент вважаю найправильнішим! І усіх, хто стоїть перед таким вибором і сумнівається, хочу переконати - не сумнівайтесь!, - казав Козловський. - Я на власні очі бачив, як на світ з’являється мій синочок. Я першим взяв його на руки, перерізав пуповину. Ніколи не забуду цей звук і хвилювання через те, що відрізаю його від чогось живого".

  • У мене все добре: тим часом Даша Квіткова відповіла на чутки про роман з одруженим чоловіком.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Незалежна у найпрекраснішому сенсі: Дженніфер Еністон привітала Кортні Кокс із 60-річчям

Американській акторці Кортні Кокс виповнилося 60 років. Її колега та подруга Дженніфер Еністон привітала з днем народження та розмістила спільні фото.

Любимо тебе: Кейт Міддлтон зворушливо привітала принца Вільяма з Днем батька

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон в День батька оприлюднила красивий кадр та привітала принца Вільяма зі святом. На фото принц обіймає своїх дітей.

Українські зірки в День батька показали затишні світлини з рідними людьми

В День батька українські знаменитості поділилися милими кадрами з рідними людьми. Зірки подякували татам, чоловікам за увагу, надійність та любов.