Лайм

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Де живе і що говорить про війну в Україні

Невдовзі стартує 13 сезон шоу "Холостяк", де кохання шукатиме ветеран війни Олександр "Терен" Будько. Поки шанувальники реаліті чекають на нові випуски, theLime вирішив згадати попередніх героїв і дізнатися, чим вони нині живуть. Раніше ми писали про Іраклі Макацарію з 6 сезону, а в цьому матеріалі розповімо, як склалася доля Андрія Іскорнєва, який будував стосунки у 3 сезоні.

Читайте також: Де зараз Макс Михайлюк – герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16.

Фото: instagram.com/andrey_iskornev

Андрій Іскорнєв – пластичний хірург, займається естетичними та реконструктивними операціями на обличчі. Чоловік родом з Москви, але має українське коріння. Серед його клієнтів – відомі росіянки Маша Маліновська, Евеліна Бльоданс, Роза Сябітова, які нині відкрито підтримують Путіна та повномасштабне вторгнення в нашу країни. Також свого часу Іскорнєв "омолодив" Лоліту Мілявську - зрадницю України.

Фото: instagram.com/andrey_iskornev

Іскорнєв знімався в "Холостяку" у 2013 році, і його сезон був одним з найскандальніших. У фіналі головний герой обрав Анну Козир, проте на проекті від нього завагітніла інша учасниця – Яна Станішевська.

Андрій Іскорнєв і Анна Козир Фото: Скріншот

Після фіналу пластичний хірург кинув переможницю й став будувати стосунки з Яною, але дівчина втратила дитину. Невдовзі Іскорнєв залишив Станішевську і закрутив роман з третьою учасницею "Холостяка-3", яка потрапила до трійки фавориток, - Іриною Скориковою.

"У нас була красива історія з хованкою від усіх, переживаннями, шаленою вечіркою на пляжі Маврикія. Але також було те, що завадило всьому. Це залишиться лише між нами", - розповідав він про Яну Станішевську.

Яна Станішевська і Андрій Іскорнєв Фото: Скріншот

Андрій Іскорнєв та Ірина Скорикова жили на дві країни, будували спільний дім, але вже за короткий час розійшлися. Пластичний хірург пішов до дівчини, з якою зустрічався у студентські роки. "Я так акуратно ставлюся до цього слова. Напевно, вперше я можу з упевненістю сказати, що це саме вона", - говорив "Холостяк" про своє нове кохання.

Читайте також: Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті.

Андрій Іскорнєв та Ірина Скорикова Фото: СТБ

Наразі Андрій Іскорнєв не виносить на публіку своє особисте життя. В його Instagram можна побачити публікації лише на робочу тематику. Також на його сторінці немає жодного допису на підтримку України, незважаючи на українське коріння.

Після 2014 року Іскорнєв працював на пропагандистському каналі як експерт, який допомагав героєм перевтілюватися.

Де зараз знаходиться Андрій Іскорнєв – достеменно невідомо. Ймовірно, він живе в США - саме таке місце розташування можна побачити в його профілі в Instagram.

Фото: instagram.com/andrey_iskornev

Дізнайтеся також, що сталося з Дмитром Ступкою - українським актором, який обрав безтурботне життя в США.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Схожа на Одрі Хепберн: Кейт Міддлтон вразила вишуканим образом на дні народженні Чарльза III

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон, яка тривалий час бореться з раком, побувала на важливому заході. Вона була присутня на параді на честь дня народження короля Чарльза Trooping the Color у Лондоні.

Учасник "Холостячки-2 " Андрій Хветкевич заінтригував пікантною фотосесією

Бізнесмен Андрій Хветкевич здивував фанатів пікантрими кадрами. Чоловік вирішив попозувати абсолютно оголеним.

Слава Дьомін розповів, чому спілкувався з одіозними Спартаком Субботою та Анною Алхім

Ведучий Слава Дьомін пояснив, чому брав інтерв'ю у таких неоднозначних персонажів як Спартак Суббота та Анна Алхім. Він розповів про свою позицію.