Лайм

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Зірка прокоментувала питання, яке цікавило багатьох

Євгенія Власова, яка здобула популярність у 1990-х та на початку 2000-х, зникла зі сцени на роки, і лише нещодавно вона пояснила, з чим це було пов'язано. Так, у коментарі каналу "М1" артистка зізналась, що у її житті був період, коли потрібно було поставити кар'єру на паузу.

"Заради того, щоб себе перезібрати і повернутися до тієї Жені, яку я знала до 17 років. Тому що я працювала багато вночі, їздила рано на навчання. Тож, втомлювала себе і напружувала. І важливо було зупинити себе. Тому що багато чого трапилося в моєму житті такого, що кричало мені: "Женю, зупинись, треба подумати. Можливо, щось не так!". Але у мене не було можливості спинитися – подія за подією, якась відповідальність перед сім'єю, донькою… Все воно створювало велике напруження. І мені потрібно було зупинитися", - розповіла виконавиця.

Читайте також: Куди зник співак Бондарчук, який у 2000-х випускав хіти і мріяв представити Україну на "Євробаченні".

Євгенія Власова.Фото: instagram.com/eygeniavlasova

Однак, як зізнається Власова зараз, вона вже відновила свої сили та готова повернутися на сцену в новому амплуа:

"Так, у мене вийшло перезібратися. І навіть більше. Я на сцену повертаюся, але трішечки іншою. Інша музика, інший стан. Це про те, щоб все ж таки лікувати своїм голосом, вібрацією і частотою".

Нагадаємо, найвідомішими піснями співачки є такі: "Я - живая река", "Ветер надежды", "О тебе", "Лимбо". Раніше вона заявляла про плани перекласти композиції на українську.

До слова, зникнення зірки зі сцени у тому числі було пов'язане і зі здоров'ям, адже у 2009-му році у неї виявили пухлину, зробили операцію, а також провели курс хіміотерапії. У 2016-му році Євгенія заявляла, що бере творчу паузу у кар'єрі.

Читайте на тему: Що зараз з Мікою Ньютон - співачкою, яка лікувалася від раку і пішла з великої сцени.

У листопаді наступного року співачка перенесла ще одну операцію, під час якої, як вона говорила, виживає лише 1 пацієнт з 10. До цієї ситуації призвели ускладнення після видалення пухлини у 2009-му.

артистка близько 10 років не виступала на сцені. Фото: instagram.com/eygeniavlasova

У той період Власова практично не виступала, але з'явилася у шоу "Танці з зірками", а також випустила кілька пісень. У червні 2019 року, на тлі спекуляцій медіа щодо стану її здоров'я, Євгенія заявила, що у неї ніколи не було онкологічного захворювання.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Втратив зв'язок на 1,5 місяці: зірка "Х-фактору" розповів про зникнення мами на початку війни

Співак та фіналіст проекту Х-фактор Дмитро Волканов згадав, що не міг півтора місяця додзвонитися до своєї матері на початку війни

Військовий та поет Олексій Бик висміяв Сергія Жадана, який мобілізувався до війська

Військовий та поет Олексій Бик висміяв Сергія Жадана, якого сфотографували в одному із закладів Харкова

Ніколи не були патріотами: Валентина Хамайко висловилася про Потапа і Настю Каменських

Українська телеведуча Валентина Хамайко розповіла про своє ставлення до Потапа і Насті Каменських, яких критикують під час війни