Лайм

У Кенсінгтонському палаці відповіли, коли Кейт Міддлтон зможе повернутися до роботи та вийти в світ

Принцеса Уельська розпочала лікування кілька місяців тому

Кейт Міддлтон, яка бореться з онкологією, наразі не зможе повернутися до роботи та своїх публічних обов'язків. Ситуація зміниться лише у тому випадку, коли вона отримає відповідний дозвіл на це від команди своїх лікарів.

Таку заяву зробили представники Кенсінгтонського палацу в офіційному коментарі BBC. Як відомо, дружина принца Вільяма не з'являється на публіці з січня цього року, а про свою хворобу вона повідомила наприкінці березня.

Читайте також: На знак визнання державної служби: Чарльз III нагородив Кейт Міддлтон особливим королівським титулом.

Кейт Міддлтон лікується від раку.Фото: Getty Images

"Очікується, що принцеса не повернеться до роботи, доки цього не дозволить її медична команда", - зазначив представник королівської родини.

Діяльність британської монархії в більшості направлена на благодійні ініціативи, тому після одужання Кейт це так і залишиться. Наразі принцеса Уельська непублічно вивчає звіт Центру раннього дитинства Королівського фонду, який залучає бізнес до інвестування у розвиток дітей Великої Британії. "Раннє дитинство і надалі буде займати центральне місце в її громадській діяльності", - сказали журналістам.

Нагадаємо, у січні Міддлтон перенесла операцію на черевній порожнині, після чого на тривалий час зникла з публічного простору. На тлі цієї ситуації у мережі почали з'являтися різні чутки та теорії змови. Дійшло навіть до того, що юзери заговорили про можливий роман принца Вільяма, чоловіка Кейт, із іншою жінкою. Лише наприкінці березня принцеса Уельська зробила офіційну заяву, повідомивши, що у неї рак.

"У січні мені зробили серйозну операцію, на той час вважали, що мій стан не раковий. Операція минула успішно. Проте аналізи після операції виявили рак. Тому моя медична команда порадила мені пройти курс профілактичної хіміотерапії, і зараз я перебуваю на ранній стадії лікування", - сказала вона у своєму зверненні.

Читайте на тему: Онкохворий Чарльз III і принц Вільям вперше за довгий час разом з'явилися на публіці: фото.

Кейт Міддлтон і принц ВільямФото: instagram.com/princeandprincessofwales

Представниця королівської родини не приховує, що новина про хворобу стала для неї та її рідних "великим шоком". Вона додала, що наразі має "спрямувати всі свої зусилля на повне одужання". Після офіційної заяви від Кейт Вільям став з'являтися на публічних заходах без неї. На початку цього місяця він заявляв, що у них все гаразд, коли відповідав на запитання людей про стан своєї обраниці.

"Ви не заперечуєте, якщо я запитаю, як поживають ваша дружина й діти?" – поціквилася у принца незнайома жінка.

"У нас усе добре, дякую", – зазначив він.

"А як Кетрін?" – уточнила вона.

"У нас усе добре", – додав він.

People повідомляло, що ця розмова відбулася під час прогулянки принца Уельського містом Ньюкасл, яке знаходиться на північному сході Англії.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Живе в Іспанії та підтримує українців: де зараз 24-річний син Ірини Білик

Який вигляд має старший син Ірини Білик Гліб Оверчук і чим він зараз займається

Люблю тебе, моя Королево: Арсен Мірзоян красиво привітав дружину з річницею шлюбу

Музикант Арсен Мірзоян красиво привітав Тоню Матвієнко з сьомою річницею шлюбу. Зіркова пара вже протягом семи років в офіційному шлюбі.

ONUKA пригадала, як народжувала другу дитину під час війни

Onuka пригадала, як в самий розпал війни народжувала другу дитину. Співачка одразу ж після пологів перебувала в укритті.